«

»

KNAUF INSULATION: Izolarea termica, acustica si protectie la incendiu

Share

Knauf Insulation reprezinta una din cele mai respectate si in rapida expansiune companii de pe piata internationala. Datorita facilitatilor de productie din Europa, Rusia, Anglia si SUA, venitul anual din vanzari a depasit asteptarile cu 1 miliard EURO.

Compania a inregistrat cea mai rapida crestere din lume in domeniu, producand o gama completa de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajati in 50 de tari din intreaga lume si 30 de unitati de productie, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi de lemn-beton.

Ca producator de multiple tipuri de produse de izolare, Knauf Insulation este pozitionata strategic oferind solutii pentru toate tipurile de aplicatii. Compania vrea sa aiba un impact hotarator la nivel global promovand economia de energie prin sistemele eficiente de izolare Knauf Insulation oferite.

Knauf Insulation contribuie de asemenea activ la protejarea si conservarea mediului inconjurator prin produse obtinute in mare parte din materiale reciclabile. Compania utilizeaza tehnologii avansate care asi­gura calitatea superioara a produselor fabricate si a ambalarii acestora, asigurand in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2. Modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei necesare pentru transportarea si depozitarea produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar pentru livrarea produselor catre clienti.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 41 – septembrie 2008

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/09/30/knauf-insulation-izolarea-termica-acustica-si-protectie-la-incendiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.