«

»

TOPANEL: Panouri termoizolante – distributie la nivel national

Share

Deja un nume in domeniul panourilor termoizolante, Topanel a reusit intr-un timp foarte scurt sa isi extinda reteaua de distributie la nivel national.

Infiintata in 2003, compania a inregistrat o crestere spectaculoasa, datorata cu precadere calitatii produselor si seriozitatii cu care a tratat fiecare comanda.

In prezent, Topanel comercializeaza cea mai variata gama de panouri termoizolante, de la panourile clasice pentru perete si acoperis pana la panourile speciale, prin sase centre de desfacere: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara.

Reprezentanta Sibiu este cea mai noua investitie in dezvoltare a companiei, fiind inaugurata in vara acestui an. Sibiul se va adresa astfel cererii importante inregistrata in partea de NV a tarii, cerere care a impus Topanelului alocarea de resurse in trei puncte de lucru.

 

„Din gama panourilor termoizo­lante inregistram cereri semnificative pentru Topwall, panou de perete cu autosustinere, utilizat cu precadere in constructia de cladiri industriale/comerciale, camere frigorifice si pentru compartimentari. Tot in randul produselor solicitate se inscriu sistemele de luminatoare marca Politec, precum panoul Easy Roof cu doua cute late­rale, un sistem care se poate monta indiferent de sectiunea, grosimea sau materialul izolator al panourilor termoizolante“, a precizat Gabriel Voicu – Director Vanzari al Topanel SRL.

 

Principalele categorii de panouri Topanel sunt:

Panouri rezistente la foc pana la 3 ore

HIPERTEC WALL, panou de perete utilizat pentru fatade si compartimentari, prezinta un strat termo­izolator din vata minerala care ii confera un grad ridicat de rezistenta la foc si izolare fonica.

Panouri zootehnice

ZOOTEHNIC este un panou meta­lic autoportant, dedicat constructiei acoperisurilor fermelor animale cu panta minima de 7%. Stratul izolator din spuma PUR are o grosime de 30-80 mm, iar fata interioara din TPO plasticizat ii confera o rezistenta excelenta la atacul acizilor organici, micro-organismelor, vapo­rilor si condensului.

Panouri fonoabsorbante HIPERTEC ROOF/WALL SOUND

Pentru obiectivele civile sau industriale care necesita un grad mare de absorbtie fonica, recoman­dam utilizarea panourilor HIPERTEC ROOF SOUND si HIPERTEC WALL SOUND cu fata interioara perforata si miez din vata minerala.

Panouri fotovoltaice

Energia fotovoltaica este o sursa alternativa de energie care exploa­teaza lumina solara. Panoul solar METENERGY integreaza in partea sa plana module fotovoltaice care pot fi conectate astfel incat sa produca valorile de putere si tensiune necesare unei cladiri industriale, sportive sau rezidentiale. Modulele sunt ecologice si nu produc zgomot sau pierderi de caldura.

Panouri decorative (acoperire piatra)

GRANITSTONE este un panou tip sandwich cu izolatie din spuma PUR si fata exterioara finisata cu aschii de granit, utilizat cu precadere ca perete exterior al cladirilor.

Detaliile tehnice complete, inclu­zand si tabelele cu deschideri de siguranta ale tuturor panourilor pot fi consultate accesand pagina web www.topanel.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 41 – septembrie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/09/30/topanel-panouri-termoizolante-distributie-la-nivel-national/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.