«

»

DOKA: Placa de cofrare DOKA 3-SO. GANDITI-VA LA SUPRAFETE! MERITA!

Share

In constructii rezultatul este cel care conteaza si acest lucru este vizibil. De aceea, merita sa va ganditi la suprafete. Beneficiul nu este numai unul de natura estetica. Importanta este in primul rand eficienta, pentru ca nu toate placile de cofrare sunt la fel!

La prima vedere placa de cofrare Doka 3-SO pare relativ simpla. In esenta, insa, este rezultatul unui proces de executie de inalta tehnologie.

Structura lemnului permite un comportament unitar al placii si un grad echivalent de dilatare si contractie. Proprietatile materialului, grosimea straturilor, orientarea fibrelor, calitatea adezivului si tehno­logia de aplicare a acestuia asigura prin sinergie maximul de rezistenta si, astfel, un numar foarte mare de reutilizari.

Acum mai bine de 50 de ani a fost conceputa si realizata la Doka prima placa triplustrat. Intre timp Doka produce anual circa 2,5 mili­oane de metri patrati de placa cofranta 3-SO, folosind tehnologii de ultima generatie.

In cadrul procesului de fabricatie sunt imbinate transversal un strat median si doua straturi exterioare, astfel incat placa rezultata sa reziste la temperaturi ridicate si intemperii si sa-si pastreze forma chiar si in conditii de umezeala.

Stratul central este supus unui pro­ces de control manual, in vede­rea garantarii standardelor certificate de calitate.

Tehnologiile speciale de fabricatie si calitatea selectionata a lemnului garanteaza un grad foarte ridicat de reutilizare si minimizeaza costurile de aplicare.

Un strat special de rasini ureo-melaminoase confera placii rezistenta la actiunea factorilor externi, crescandu-i robustetea. Astfel, placa Doka 3-SO se preteaza oricarui tip de cofrare.

Calitatea selectionata a lemnului si suprafata stratificata speciala va garanteaza efectul form&finish©:

durabilitate;

• imagine perfecta a betonului;

• reducerea lucrarilor de finisare;

• economisirea costurilor de manopera;

• cofrare mai eficienta.

Cu placa de cofrare Doka 3-SO obtineti de fiecare data o suprafata neteda si curata a betonului, fiind reduse amprentele din beton cauzate de fisuri, gauri, rosturi si imbinari.

Multitudinea dimensiunilor inseamna mai putine operatiuni de taiere, mai putine resturi, obtinandu-se astfel o reducere suplimentara de costuri.

 

Promovati-va imaginea!

Fiecare placa de cofrare 3-SO poate purta insemnele companiei dumneavoastra. Placa devine astfel un mijloc facil de reclama, fiind in acelasi timp protejata de eventuale furturi.

Mai mult, comunicati astfel beneficiarilor: „Construim cu Doka, deci construim la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta“.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 43 – noiembrie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/11/30/doka-placa-de-cofrare-doka-3-so-ganditi-va-la-suprafete-merita/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.