«

»

ELMAS: Linde Material Handling premiata pentru design de produs

Share

In calitate de unic importator de stivuitoare noi Linde, compania ELMAS din Brasov va asigura accesul la ultimele noutati si solutii de intralogistica.

Compania germana Linde Material Handling a obtinut un nou premiu pentru design de produs.

Motostivuitorul H80/1100 cu o capacitate de ridicare de 8 tone a primit astfel titlul de „cel mai bun design de produs 2008“ la categoria sa, acordat in cadrul competitiei „red dot design award“.

Juriul competent a confirmat calitatea si excelenta design-ului reali­zat de cei doi designeri, Stefan Stark si Michael Mauer de la Porsche AG. In acest an juriul a examinat 3.203 de produse din 51 de tari, din care au fost premiate 676 din 16 categorii. Produsele au fost examinate si testate conform criteriilor de inovatie, functionalitate, ergonomie, compatibilitate cu mediul incon­jurator si design. Motostivuitorul H80/1100 a castigat premiul datorita inovatiilor tehnice inglobate, care asigura operatorului un mediu de lucru confortabil si ergonomic.

Designul exterior al motostivuitorului combina perfect atributele agilitatii, dinamicii si eficientei.

In ultimii ani, Linde Material Handling a castigat „red dot design award“ de cinci ori: in 2005 pentru transpaleta electrica T20 SP – T24 SP; in 2006 pentru stivuitorul diesel si LPG H100-H180; in 2007 pentru electrostivuitorul E12-E20 si gama de electrostivuitoare tridirectionale K; anul acesta pentru gama de sti­vuitoare diesel si LPG de la H50 pana la H80/1100.

Detalii complete despre produsele Linde Material Handling puteti accesa pe site-ul www.stivuitoare.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 43 – noiembrie 2008Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/11/30/elmas-linde-material-handling-premiata-pentru-design-de-produs/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.