«

»

INJECTOFORAJ: Consolidarea terenurilor si a fundatiilor cu masini specializate

Share

INJECTOFORAJ este o societate romano-italiana, infiintata in anul 2004, cu capital integral privat, orientata catre un domeniu modern, dar putin exploatat profesional in tara noastra: consolidarea terenu­rilor si a fundatiilor cu masini specializate. Societatea, in calitate de importator unic, furnizeaza masini pentru foraj ale producatorului italian COMACCHIO. De asemenea, firma importa utilaje second-hand, le reconditioneaza si le pune in vanzare la preturi atractive, beneficiind de o experienta vasta a personalului specializat in santierele de profil din Italia si Elvetia. Cu ajutorul specialistilor instruiti si in fabrica din Italia, INJECTOFORAJ acorda asistenta tehnica permanenta si service tuturor clientilor sai.

Piata utilajelor de constructii in Romania a cunoscut o crestere exploziva in ultimii 5 ani. Societatea INJECTOFORAJ a cunoscut si ea o buna dezvoltare datorita faptului ca a oferit pietei produse corespunzatoare cererii. Ca unic importator pentru Romania, INJECTOFORAJ comercializeaza o bogata gama de masini hidraulice pentru foraj produse de firma italiana COMACCHIO SRL.

COMACCHIO SRL Drilling & Foundation Equipment Specialist –produce utilaje hidraulice de foraj pen­tru consolidari, micropiloti (Ø100-300), piloti (Ø 400–600–900), fundatii speciale, geotermie, sondaje geotehnice, jet-grouting, foraje puturi de apa.

COMACCHIO Ind. SRL este pe locul I in lume ca producator de masini de foraj de diametru mic si mediu, cu un numar de 215 utilaje produse in 2007 si cu 250 in anul 2008.

COMACCHIO ocupa locul I in clasamentul mondial si pentru varietatea modelelor de utilaje, cu numeroase brevete privind componentele, ceea ce dovedeste atentia concreta acordata cerintelor pietei, in general, si fiecarui utilizator, in particular. COMACCHIO este prezenta cu reprezentante in 16 tari din lume.

INJECTOFORAJ reprezinta si firme ce produc material pentru activitati de foraj:

DAI PRA SRL – produce sisteme de injectie (injectoare, malaxoare, amestecatoare–agitatoare), packere, pompe;

CARANDINA SRL –produce orice tip de echipament pentru foraj, la cererea clientului: sape, elice continue, sisteme CFA, bucket pana la Ø 2.000, trasdutoare, racorduri, hopper, friction welded drill rods;

F.G.S. Drill SRL –produce prajini de foraj, ciocane fund de gaura, amortizoare, racorduri api in special din otel 42 CrMo4;

GEOMARC SRL produce pompe, sisteme de foraj roto-percutoare pentru carotaje si probe ambientale, prajini wire line, coroane;

INTESO SRL produce vibratoare pentru carcase;

GEOMISURE SRL produce instrumente pentru monitorizarea lucrarilor de foraj;

RIPMEC SRL produce piese de uzura pentru masini de foraj (bacuri, grief, sape s.a.);

CIANCALEONI SRL furnizea­za utilaje si materiale de foraj second-hand, prajini telescopice, masini de foraj pentru diametre mari (Ø 1.200).

SC INJECTOFORAJ SRL comer­cializeaza (la cerere) si utilaje second-hand reconditionate. De asemenea, societatea s-a implicat din anul 2006 in executia lucrarilor de specialitate, beneficiind de un parc bogat de utilaje si de specialisti instruiti cu experienta vasta in santierele de profil din Italia si Elvetia.

Societatea INJECTOFORAJ furni­zeaza clientilor sai consultanta, asistenta tehnica, service atat pentru utilaje noi cat si second-hand in termen de 24 de ore.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 46 – martie 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/03/04/injectoforaj-consolidarea-terenurilor-si-a-fundatiilor-cu-masini-specializate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.