«

»

LEIER: Materiale de constructii din materii prime naturale

Share

Pe buna dreptate, azi se pune foarte mare accent pe latura ecologica a fiecarui produs care face parte din viata noastra de zi cu zi. Deoarece ne petrecem foarte mult timp in preajma caminului nostru, dorim sa cream un mediu cat mai placut, cat mai apropiat de natura. Probabil nimic nu ofera o senzatie mai confortabila decat un camin cu un microclimat sanatos, construit din materiale de constructii fabricate din materii prime naturale.

Va prezentam in acest numar al revistei doua produse ecologice, naturale, oferite de firma SC Leier Rom SRL: caramizile din ceramica arsa, gama Mátratherm si placile Euroline.

 

Caramizi din ceramica arsa, gama Mátratherm

Gama de caramizi ceramice Mátratherm reprezinta si la nivel european excelente produse cu proprietati termoizolante si izolatie fonica. În acest sens capacitatea lor de conductivitate termica si de elimi­nare a vaporilor este foarte buna, iar rezistenta la compresiune satisface in parametri convenabili toate cerin­tele clientilor. Fabricile de caramizi Leier va ofera toata gama de caramizi din ceramica arsa necesare construirii de catre dvs. a unui camin confortabil.

Dumneavoastra castigati din toate punctele de vedere cumparand caramizile Mátratherm, deoarece:

• puteti lucra cu exactitate;

• economisiti timp de lucru;

• obtineti o suprafata optimala pentru tencuit;

• economisiti energie termica;

• puteti profita timp indelungat de avantajele oferite de cladirea cu un microclimat placut, asigurat de caramizile Mátratherm.

Argumente pentru utilizarea caramizilor:

• caramida este ecologica, deoarece este fabricata din argila si apa, se poate recicla ecologic;

• casele construite din caramida au o valoare stabila si o durata indelungata de viata – izolarea fonica a caramizii este foarte buna;

• energoizolarea este foarte buna, de asemenea si capacitatea de acumulare a caldurii si capacitatea de termoizolatie;

• caramida nu arde, de aceea este foarte sigura din punctul de vedere al incendiilor;

• casele construite din caramida sunt stabile, sunt foarte rezistente la eroziunile fizice si efectele chimice;

• caramizile regularizeaza optimal absorbtia si eliminarea umezelii.

Placi Euroline

Suprafetele gamei noastre de produse Euroline din piatra naturala sau granule de piatra – dupa cum arata si denumirea Euroline – reprezinta rocile cele mai nobile ale muntilor Europei. Coloritul Apeninilor, Pireneilor, Alpilor apare pe placile noastre in forma sa originala, fara vreun adaos de colorant. Placile avand un colorit mixt au o suprafata vie, subliniata de jocul de culori ale diferitelor minerale. Un design inedit il au placile cu o suprafata granulata, opalescenta.

Pentru a alcatui un sistem la standarde inalte, placile Euroline sunt completate de borduri, fabricate cu acelasi colorit si in aceeasi granulatie.

Placile Euroline sunt solutia ideala in cazul aleilor, pietelor, curtilor si strandurilor, fiind recomandate in special pentru trafic pietonal. Fabricate din beton, cu dimensiunea de 40 cm x 40 cm x 3,8 cm, cu o paleta larga de culori, confera un stil si o eleganta aparte. Pavarea se poate executa atat pe un teren pregatit, ca in cazul pavajelor clasice, cat si pe un suport de beton, castigand o suprafata rezistenta la inghet, care nu este alunecoasa. Nu este de neglijat nici usurinta punerii in opera a placilor, ceea ce duce, implicit, la reducerea timpului de lucru si, totodata, a costurilor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 46 – martie 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/03/04/leier-materiale-de-constructii-din-materii-prime-naturale/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.