«

»

HUNNEBECK: Sisteme de cofraje si schele

Share

Economia romaneasca s-a dezvoltat intr-un ritm alert in ultimii ani, produsul intern brut inregistrand rate anuale de crestere de peste 6%. Romania are in prezent una dintre cele mai dinamice piete de constructii din Europa de Est. Datorita aderarii la Uniunea Europeana apar tot mai multi investitori romani si straini si se dezvolta tot mai multe proiecte de infrastructura. Iata cateva perspective excelente, de care profita tanara companie Hünnebeck Romania, cu sediul la Cluj-Napoca. Din luna martie 2008, acest prestator de servicii in constructii a devenit una dintre cele 15 filiale ale grupului Hünnebeck, de pe intregul glob. Furnizor de sisteme de cofrare si schele, compania se remarca printr-o orientare clara spre client si ofera avantaje in domeniul service-ului, clientii profitand de experienta concernului international, Hünnebeck.

 

Produsele Hünnebeck au aparut pe piata romaneasca incepand cu anul 2003. Firma Baviera S.R.L., in calitate de reprezentanta comerciala exclusiva, distribuia sisteme de cofrare si schele de inalta calitate, precum si accesoriile acestora. Anul trecut, grupul Hünnebeck, care face parte din Harsco Corporation, a preluat compania, care functi­oneaza acum ca o subsidiara autonoma cu numele de Hünnebeck Romania. Firma este condusa de inginerul Mircea Albutiu, fost asociat al Baviera S.R.L.

„Experienta noastra indelungata din domeniul cofrajelor si schelelor, precum si cea de pe piata accesoriilor, o vom putea integra acum in procesul de extindere a activitatilor comerciale“, precizeaza domnul Mircea Albutiu.

Hünnebeck Romania furni­zeaza astazi sisteme de cofrare pentru importante proiecte de infrastructura. Printre acestea se numara Autostrada Transilvania, stadionul Dr. Constantin Radulescu (CFR Cluj), un turn de absorbtie si un rezervor de rupere a presiunii la barajul Tarnita din apropierea Clujului s.a.

Baviera SRL si-a concentrat pana acum atentia mai ales asupra vanzarilor. Odata insa cu integra­rea sa in grupul Hünnebeck, compania se orienteaza si catre inchi­rierea echipamentelor. Pentru aceasta, firma Hünnebeck Romania se va muta in luna octombrie 2009 intr-un sediu nou si ultramodern. Pe un teren cu o suprafata de 10.000 metri patrati se vor afla birourile si sediul administrativ, un depozit, instalatiile de curatare, atelierele de reparatii pentru echipamentul de cofrare si schele.

Pe langa oferta sa bogata de accesorii pentru cofraje si materiale consumabile, cum ar fi materialele de etansare pentru rosturi si carcasele pentru continuizarea armaturilor, firma Hünnebeck Romania ofera clientilor sai si o larga gama de servicii. Din aceasta categorie fac parte: proiectarea unor constructii speciale individualizate, servicii complete de asistenta pe santier sau cursuri de initiere pentru utilizatori.

Sistemele de cofrare si schelele produse de Hünnebeck se remarca printr-o inalta calitate prin eficienta economica si o mare flexibi­litate. Acestea se pot utiliza in toate conditiile din constructii, fiind adaptate optim la cerintele si necesitatile din acest domeniu.

Înfiintata in anul 1929, firma Hünnebeck a reusit sa castige in cei 80 de ani de activitate o experienta bogata, perfectionandu-si continuu know-how-ul si competentele ingine­resti. De aceste lucruri pot profita clientii Hünnebeck din intreaga lume.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 47 – aprilie 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/04/04/hunnebeck-sisteme-de-cofraje-si-schele/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.