«

»

MOBILIS: Calitate la cote superioare

Share

SC Mobilis SRL, infiintata in 1999, este o firma dinamica si tanara, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte exigentele acesteia. Calitatea reprezinta deci cuvantul cheie al companiei.

Activitatea de productie a societatii se desfasoara intr-o hala de productie de 700 mp, iar cea de comert prin depozitul cu o suprafata de 2.300 mp. Societatea are in prezent 20 de angajati cu o inalta calificare.

În relatiile cu clientii, agentii comerciali bine pregatiti profesional va ajuta in alegerea materialului adecvat proiectelor dumneavoastra. Ei asi­gura preluarea comenzilor dumneavoastra si toate opera­tiunile ulterioare pana cand intrati in posesia produselor.

La dispozitia beneficiarilor exista o gama variata de produse, cum ar fi PAL melaminat (marca Egger si Thermopal), MDF brut, OSB3, HDF brut si lacuit, plexiglas, axpet, forex, polica­r­bonat, melacart-HPL (Resopal), fronturi de usi din HDF, foi de usi pentru interior.

SC Mobilis SRL produce si livreaza, de asemenea, cabine de WC din melamina compacta conform normelor europene.

Promovarea pe piata romaneasca a materialelor de inalta calitate la preturi accesibile, importate direct de la producatori renumiti in Europa, asigura succesul in afaceri pentru societate si beneficiari.

De retinut ca, in functie de cerintele cum­para­torilor, materialelor livrate li se asigura debi­tarea la dimensiunile si la forma solicitata, operatiune facuta cu utilaje moderne, la centrul de prelucrare de ultima generatie.

În viitor, firma are ca scop dezvoltarea retelelor de distributie pe plan national si international.

De asemenea, se are in vedere lansarea productiei de mobilier pentru birou, sali de conferinte, mobilier informatic, cabinete medicale, laboratoare, spatii comerciale, mobilier pentru hoteluri si pensiuni, mobilier de uz didactic pentru scoli si alte institutii de invatamant.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 47 – aprilie 2009



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/04/04/mobilis-calitate-la-cote-superioare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.