«

»

AZUR: Noi capacitati de productie la AZUR

Share

AZUR S.A. a inaugurat recent cea mai mare linie tehnologica din Europa de Est pentru fabricarea produselor pe baza de apa. Este vorba despre vopsele lavabile pentru interior si exterior, tencuieli, grund de amorsare si mozaic, produse pe noua linie automata, in cantitati foarte mari, cu respectarea tuturor cerintelor legislatiei de mediu.

Noua linie tehnologica se compune din: instalatia pentru vopsele lavabile din gamele: ROUA, EVRIKA si EDIL, cu o capacitate de 9.000 tone pe an, instalatia de tencuieli sintetice din gama QTEK, cu o capacitate de 5.000 tone pe an, instalatia pentru grundul de amorsare, cu capacitate de 5.000 tone pe an si instalatia pentru productia de tencuiala de soclu.

„Costul noii investitii de la AZUR s-a ridicat la peste 4 milioane de euro“, dupa cum ne-a declarat dl. inginer Zoltan Jakab – director general al societatii.

Hotararea patronatului si a Consiliului de Administratie de a realiza aceasta investitie se datoreaza cresterii cererii, materializata in dublarea in ultimii trei ani a vanzarilor de produse AZUR pe baza de apa.

AZUR se afla pe piata acestor produse de peste 15 ani, iar in 2006 a lansat brandul profesional QTEK.

Programul de investitii de la AZUR a fost strans legat de dinamica pietei constructiilor, de necesitatea impusa de mediul concurential de a produce cu costuri cat mai mici si, mai ales, de politica societatii, axata pe mentinerea unei calitati constante la cei mai inalti parametri.

În acest fel AZUR se simte mai aproape de cerintele si nevoile clien­tilor sai, oferind prompt produse de inalta calitate, la un pret avantajos.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 48 – mai 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/05/04/azur-noi-capacitati-de-productie-la-azur/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.