«

»

BIG IMPEX: Produse comercializate de BIG IMPEX

Share

BIGIMPEX din Baia Mare comercializeaza urmatoarele produse:

• PANOURI CELULARE DIN POLICARBONAT:

• PLANE

• CUTATE – THERMOGRECA – pentru benzi luminatoare la hale

• ONDULATE – THERMONDA

• MODULARE tip Lamba si Uluc – pentru geamuri, vitraje si pereti cortina la hale

• SISTEME AUTOPORTANTE PENTRU ACO­PE­RIRI SI ÎNCHIDERI cu panouri

n GLAFURI DIN P.V.C. pentru interior import Belgia

NOU: PARCHET PVC – 100% rezistent la apa

Proiectate special pentru aplicatii industriale, PANOURILE DIN POLICARBONAT CELULAR CUTATE THERMOGRECA sunt solutia ideala pentru realizarea de benzi luminatoare in planul acoperisurilor din panouri sandwich sau panouri cutate. Profilul THERMOGRECA 1000 G16 este o placa celulara cu 4 cute, cu grosime de 16 mm, THERMOGRECA G5 cu 5 cute si THERMOGRECA G7 cu 7 cute au grosimea de 10 mm, latimea panourilor fiind de 1000 mm iar lungimea la cerere. Suprafata de suprapunere a urechilor este intre 24-45 mm, in functie de tipul panoului sandwich.

Avantajele acestor panouri cutate fata de cele din fibra de sticla sunt:

• avand structura celulara si capetele termosudate, au o buna termoizolatie K = 1,8 Kcal/m2h0C;

• sunt tratate impotriva razelor UV, au o buna rezistenta la factori de mediu (intemperii) si la impact (sunt practic incasabile) iar aspectul lor este mentinut in timp.

Pentru completarea produselor din PVC pentru geamuri, oferim CADRUL PENTRU GEAMURI – practic si usor de montat.

PARCHETUL din PVC DUMAFLOOR 100% WATERPROOF este un parchet laminat cu sistem de imbinare tip CLICK, fabricat din materiale compozite care asigura impermeabilitate, durabilitate si izolatie. Se poate monta in bai, bucatarii sau orice spatiu care trebuie continuu intretinut prin spalare. Nuante: PALISANDRU, WENGE, PIN ALB, STEJAR – toate produsele sunt GARANTATE 15 ani.

Suntem informati despre faptul ca au aparut pe piata oferte foarte atractive, pentru produse APARENT identice cu cele comercializate de BIGIMPEX inca din 1994. E greu sa faci competitie acestor produse, ÎNSA…

Datorita conditiilor de criza, au aparut si produse de criza. Aceste produse, care sunt mult mai ieftine decat produsele noastre, cu certitudine sunt produse contrafacute, care au o greutate/mp mai mica si/sau sunt fabricate din materiale regranulate, refolosite sau au in compozitie, in afara de policarbonat, si alte materiale plastice.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 48 – mai 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/05/04/big-impex-produse-comercializate-de-big-impex/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.