«

»

TIAB: De 60 de ani impartim succesul cu clientii nostri

Share

O companie poate avea succes daca oamenii care o compun si proiectele la care lucreaza au succes. Fabrici, rafinarii, spitale, hoteluri, statii de metrou, linii ale RATB, aeroporturi, spatii comerciale ori complexe de locuinte au oferit unitatilor de business TIAB proiecte pentru conceptie, realizare, modernizare, punere in functiune ori mentenanta. De fiecare data, TIAB a furnizat solutii adaptate cerintelor specifice ale fiecaruia.

 

Fabricile, rafinariile, spitalele, metroul, spatiile comerciale sunt mai mult decat produse si consumatori. În spatele lor se afla toata gama de instalatii care cer experienta in electricitate, control al climatului, retele de comunicare, sisteme de protectie impotriva incendiilor, control de acces. De aceea unitatile de business TIAB sunt de cele mai multe ori in spatele scenei, oferind experienta lor si jucand un rol important in succesul clientului in piata de profil. Fiecare domeniu are propriul sau concept de realizare, destul de diferit de al celorlalte. Oamenii, insa, creeaza puntea de legatura intre proiecte, unindu-si experientele si lasand povestea sa mearga mai departe…

Din spatele scenei… in linia intai…

La Slatina, TIAB a facut montaj de bare pentru cuve de electroliza, statii electrice, redresori, modernizari in automatizari, semiporticuri intre 1960-2008 si a reusit gasirea solutiilor de sudura in argon pentru legaturi flexibile la barele de curent de sectiuni foarte mari (300 x 100 mm), a facut instalatii electrice de forta si automatizari si laminoare la cald inca din 1984. Din spatele scenei a contribuit la succesul multor clienti.

„Dupa o perioada de regres, in anii 1990 – 1993, din cauza scaderii investitiilor, TIAB Slatina revine pe piata incepand cu anul 2006, ca furnizor de servicii in investitii, reparatii si modernizari-reorientare pe cerintele pietei – cu o crestere vertiginoasa“, a spus Alexandru Ciobanu – director TIAB Slatina.

Istoria continua…

TIAB se implica acum la Slatina in alimentari electrice la utilaje, montaj de silozuri si prese de cereale si rapita, instalatii electrice si automatizari, montare sisteme de alarma, CCTV si semnalizari incendii.

Si la Targu Mures, TIAB s-a implicat in proiecte de anvergura, impar­tind succesul cu mai multi clienti din industria chimica prin lucrari de instalatii electrice si de automatizare, instalatii de alimentare cu energie electrica (de medie tensiune), realizarea si reabilitarea instalatiilor electrice de distributie (de medie tensiune), executia de racorduri la statiile de transformatoare ori din industria de prelucrare a hartiei (ambalaje), prin instalatii electrice, sanitare si termice, instalatii de pompe hidranti si de detectare a incendiilor ori din industria de tesaturi si fibre textile prin instalatii electrice si termice, instalatii anti-incendiu (hidranti, sprinklere, sistem de detectie a incendiilor), instalatie de aer comprimat, instalatii de deduri­zare a apei;

„TIAB Targu Mures a rezistat pe piata dura a firmelor de instalatii electrice si de automatizare prin specializare pe beneficiari din domeniul industrial, care au exigente maxime privitoare la calitatea lucrarilor executate si la gradul de siguranta al acestora“, a spusGaspar Berkeczi – director la filialele din Targu Mures si Cluj.

Istoria continua si la Targu Mures, unitatea de business impli­candu-se in proiecte de alimentare cu energie electrica la Cluj, in reabi­litarea instalatiilor de automatizare, in retele electrice exterioare sau in instalatii de curenti slabi la clienti din Targu Mures.

Aceasta traditie in instalatii este purtata peste timp si de celelalte 12 unitati de business TIAB. Unele proiecte, cum este cazul metroului bucurestean (proiect al TIAB INFRA Bucuresti) sau al rafinariilor (proiecte derulate de TIAB Pitesti si TIAB Ploiesti prin cele 3 unitati de business), au sudat parteneriate puternice intre TIAB si beneficiar, acestea derulandu-se pe parcursul a 20-30 de ani, inca de cand s-au pus bazele proiectelor.

În 60 de ani, deopotriva muncitori, proiectanti si ingineri au scris istoria TIAB, dand viata la nenu­marate proiecte in tara si strainatate. Cheia succesului a fost castigarea increderii partenerilor si oferirea de suport neconditionat pe tot parcursul proiectelor.

În 2009, construind pe trecut, continuam istoria cu mai multa „energie” si orientare spre clientii locali, fara a uita sa impartim succesul cu clientii nostri.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 48 – mai 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/05/04/tiab-de-60-de-ani-impartim-succesul-cu-clientii-nostri/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.