«

»

ALUPROF: Sisteme complete din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti de garaj

Share

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem un camin unde sa ne simtim in siguranta, sa ne relaxam, un loc unde sa revenim cu placere dupa o zi de munca.

Compania Aluprof System Romania doreste sa ofere clientilor sai toate avantajele unui astfel de camin. În acest sens, au fost concepute sisteme complete din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti de garaj.

Datorita constructiei lor inteligente, din materiale rezistente, avand un design atragator, sistemele de rulouri exterioare din aluminiu Aluprof asi­gura protectie impotriva oaspetilor nepoftiti, dar si o buna izolare termica si fonica. Totodata, ele fac posibila scaderea costurilor cu incalzirea iarna, iar vara asigura racoare si semiintuneric.

Datorita esteticii deosebite, a faptului ca pot fi executate intr-o gama foarte variata de dimensiuni si culori (toata gama RAL si imitatii de lemn) rulourile exterioare pot fi utilizate atat pentru locuinte cat si pentru cladiri de birouri, restaurante sau spatii comerciale.

 

Firma Aluprof System Romania ofera trei sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare: SK (in doua variante ale casetelor: cu unghi de 450 si Owal), SKN si Integro.

Cel mai des utilizat sistem dintre cele amintite este SK cu varianta casetei cu unghi la 450.

Profilele de lamela PAU 37, PA 37 si PA 39 sunt recomandate pentru locuinte, datorita inaltimii nu prea mari si a formei zvelte a profilelor, dar si pentru ca incap cu succes in cutii cu dimensiuni mici. Succesul acestei grupe se datoreaza faptului ca sunt folosite in mii de case din intreaga Europa.

Lamelele PA 40 si PA 45 sunt destinate utilizarii la rulouri pentru ferestre, nise ale usilor precum si pentru vitrine de dimensiuni medii. Profilele acestea sunt mai inalte si mai groase decat cele enumerate mai sus, de aceea sunt mai stabile.

Alte dimensiuni de profile, destinate utilizarii in rulouri pentru feres­tre largi, usi sau vitrine sunt PA 52 si PA 55. În mod special, trebuie subliniat faptul ca profilul PA 52, datorita parametrilor extraordinari de rulare a profilelor din aceasta clasa, face posi­bila utilizarea lui in cutii de dimensiuni mici.

Datorita diferitelor tipuri de profile si a gamei largi de culori pe care firma Aluprof le ofera, pot fi construite rulouri exterioare din aluminiu care indeplinesc atat functii estetice cat si de utilizare.

Toate profilele enumerate mai sus detin Certificatul de Calitate nr. 0114/02 care face posibila notarea produselor cu semn de constructie.

Materialul de baza este tabla de aluminiu imbogatita, care indepli­neste normele de calitate ale normelor europene EN 1396. Tabla este acope­rita cu doua straturi de lac si se caracterizeaza printr-o inalta rezistenta la frecare si la actiunea agentilor atmosferici. Spuma poliuretanica utilizata la umplerea profilelor asigura rulourilor o buna izolare termica si acustica.

Indiferent de sezon, rulourile exterioare din aluminiu Aluprof asi­gura un climat confortabil in caminul dvs., protejand, in acelasi timp, intimitatea. Din acest motiv, dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, pentru a-i ajuta sa-si amenajeze caminul de asa maniera incat acesta sa fie cat mai confortabil si mai primitor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 53 – octombrie 2009

 

Autor:
ing. Carmen PASCU, ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRLDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/10/05/aluprof-sisteme-complete-din-aluminiu-pentru-rulouri-exterioare-si-porti-de-garaj-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.