«

»

TIAB: Sase decenii de parteneriate solide

Share

Obiectivul pentru 2009 a fost investitia in retehnologizare si extinderea businessului si in alte zone din NV-ul si NE-ul tarii. Privind retrospectiv in 2009 nu putem spune ca a fost un an mai bun sau mai putin bun decat ceilalti ani. TIAB a patruns pe noi piete in Cluj si Iasi si continua si in 2010 consolidarea afacerii in aceste zone. Din acest an strategia TIAB se bazeaza si mai mult pe comunicare, transparenta si pachete integrate de servicii.

 

Anul 2009 a debutat cu un nou program de contabilitate, SAP, prin care toate unitatile de business TIAB au fost conectate la infrastructura VINCI Energies. Retehnologizarea informatica a presupus si o noua platforma pentru informatiile IT.

Investitiile au reprezentant un segment important al activitatii TIAB, iar ele vor continua si in 2010. Un exemplu al noii imagini TIAB il reprezinta sediul nou infiintatei TIAB Ploiesti Industrie, o unitate de business care pana acum un an a fost parte a TIAB Ploiesti, iar acum are independenta si se ocupa de toata activitatea din zona industriala Ploiesti si regiunile invecinate.

Tot 2009 a marcat si implinirea a 60 de ani de activitate a TIAB, un moment emotionant pentru toate generatiile de „tiabisti“, dar si pentru clientii nostri si pentru managementul VINCI Energies.

Prin cateva programe de recrutare am reusit sa selectam 3 tineri absolventi (ingineri) pentru un program de master de 2 ani in Franta, in cadrul unui parteneriat cu Mines de Douai. Ei vor face practica in cadrul masteratului timp de 10 luni in unitatile de business VINCI Energies. La intoarcerea in TIAB se vor ocupa de gestionarea activitatii din santier si a activitatii comerciale.

Începand din acest an TIAB a inceput sa primeasca si stagiari straini din unitatile de business VINCI Energies.

Extinderea businessului si a portofoliului de clienti au fost si obiectivele participarii la TIB 2009.

Pentru 2010 TIAB continua politica de investitii si implicarea in noi programe de sanatate, securitate si mediu la nivelul santierelor. Pachetele de servicii oferite de TIAB si in 2010 se vor axa pe activitatile traditionale de instalatii electrice, automatizari, ventilatie si sanitare, cu un accent sporit pe partea de mentenanta, building management system si management de proiect (unde noi parteneriate vor deveni active).

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 55 – decembrie 2009Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/12/08/tiab-sase-decenii-de-parteneriate-solide/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.