«

»

ALUPROF: Sisteme complete din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti de garaj

Share

Casa este locul unde fiecare dintre noi petrecem majoritatea timpului liber si, din acest motiv, dorim sa fie cat mai atractiva si mai primitoare. Asadar, caminul este locul unde ne simtim in siguranta, ne relaxam, un loc unde sa revenim cu placere dupa o zi obositoare de munca.

Pornind de la aceste considerente, compania Aluprof System Romania doreste sa ofere clientilor sai toate avantajele unui astfel de camin. In acest sens, au fost concepute sisteme complete din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti de garaj.

 

Datorita constructiei inteligente, din materiale rezistente, avand un design atragator, sistemele de rulouri exterioare din aluminiu Aluprof asigura protectie impotriva oaspetilor nepoftiti, dar si o buna izolare termica si fonica. Totodata, aceste sisteme fac posibila scaderea costurilor cu incalzirea iarna, iar vara asigura incintelor racoare si semiintuneric. Datorita esteticii deosebite, a faptului ca pot fi executate intr-o gama foarte variata de dimensiuni si culori (toata gama RAL si imitatii de lemn) ale profilelor, rulourile exterioare pot fi utilizate atat pentru locuinte cat si pentru cladiri de birouri, restaurante sau spatii comerciale.

Firma Aluprof System Romania ofera trei sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare: SK (in doua variante ale casetelor cu unghi de 450 si Owal), SKN si Integro.

Profilele lamelare PAU 37, PA 37 si PA 39 sunt recomandate pentru locuinte datorita inaltimii nu prea mari si a formei zvelte a acestora, dar si pentru ca incap cu succes in cutii cu dimensiuni mici.

Profilele PA 40 si PA 45 sunt destinate utilizarii la rulouri pentru ferestre, la nisele usilor, precum si pentru vitrine nu prea mari. Aceste profile sunt mai inalte si mai groase decat cele enumerate mai sus si de aceea sunt mai stabile.

Alte dimensiuni de lamele, cum sunt PA 52 si PA 55, sunt destinate utilizarii in rulouri pentru ferestre largi, usi sau vitrine. In mod special trebuie subliniat faptul ca profilul PA 52, datorita parametrilor extraordinari de rulare a profilelor din aceasta clasa, face posibila utilizarea lui si in cutii de dimensiuni mici.

Datorita diferitelor profile si a gamei largi de culori pe care firma Aluprof le ofera, pot fi construite rulouri si porti de garaj care indeplinesc diferite functii estetice si de utilizare.
Toate profilele enumerate detin Certificat de Calitate nr. 0114/02. Materialul de baza este tabla de aluminiu imbogatita, care se ridica la standardele de calitate ale normelor europene EN 1396.

Tabla este acoperita cu doua straturi de lac si se caracterizeaza printr-o inalta rezistenta la frecare si la actiunea agentilor atmosferici. Spuma poliuretanica utilizata la umplerea profilelor asi­gura rulourilor o buna izolare termica si acustica.

Sistemul INTEGRO este utilizat cu precadere pentru cladirile noi, dar poate fi folosit si la cladirile deja existente. Caseta ruloului, dupa tencuiala, nu este la vedere, iar toate elementele ruloului pot fi colorate in functie de aspectul exterior al cladirii. In sistemul Integro exista posibilitatea de constructie a rulourilor doar in versiune rulata exterior (rulare pe stanga).

Sistemul SKN  este utilizat in special pentru cladirile nou construite. Acest sistem permite constructia ruloului doar in versiunea rulata interior (rulare in dreapta).

Sistemul de adaptare SK este destinat utilizarii in cladiri deja existente. Caseta este, in acelasi timp, si obiect de decor dar si parte componenta a cladirii. In acest sistem oferim doua tipuri de casete, cu unghi de 450 si rotunde in sistem Owal.

Indiferent de sezon, rulourile exterioare din aluminiu Aluprof asigura un climat confortabil in caminul dvs. protejand, in acelasi timp, intimitatea.

Din acest motiv dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, pentru a-i ajuta sa-si amenajeze caminul, de asa maniera incat acesta sa fie cat mai confortabil si mai primitor.

Incepand cu luna martie 2010, compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA ofera posibilitatea clientilor sai de a beneficia de promotia de primavara pentru casetele SK in culoarea mahon, la dimensiunile de 137 mm, 165 mm si 180 mm.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 57 – martie 2010, pag. 26

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM
ROMANIA SRL

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/03/24/aluprof-sisteme-complete-din-aluminiu-pentru-rulouri-exterioare-si-porti-de-garaj/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.