«

»

INJECTOFORAJ ofera investitorilor utilajele de la IMT spa

Share

Societatea Injectoforaj srl, prezenta in Romania din anul 2004, ca unic distribuitor al unor firme de prestigiu producatoare de masini de foraj si materiale necesare activitatii de foraj, s-a implicat, pe parcurs si in domeniul inchirierii unor asemenea utilaje.

In situatia economica dificila din anul 2009, cand vanzarile au inregistrat o stagnare insemnata, am fost determinati sa infiintam un serviciu de „inchirieri“. In acest scop, am diversificat parcul de utilaje trecand de la masini de mica si medie capacitate, cu diametre mici si mijlocii, la masini mari, care ajung sa foreze cu diametre de pana la 2.300 mm.

Masinile de foraj pentru dia­metre mari, masini cu care lucram in Romania, sunt produse de firma italiana IMT spa din Ancona, al carui unic distribuitor suntem. Este o firma de prestigiu international, prezenta in peste 30 de tari din intreaga lume.

Ca si in cazul produselor Comacchio, Dai Pra, GeoMisure, Carandina, asistenta clientelei este asigurata de tehnicieni abi­litati care intervin in termen de 24 ore de la solicitarea interventiei. Modelele IMT pot fi vizualizate pe site-ul www.injectoforaj.ro.

Toate utilajele de foraj sunt montate pe unul dintre cele mai cunoscute brand-uri in domeniu: CATERPILLAR, ceea ce garanteaza performanta masinii si asi­gura disponibilitatea pieselor de schimb in scurt timp.

La Construct Expo, care va avea loc in perioada 11 – 15 mai 2010, va vom prezenta unul din modelele IMT.

Parcul de masini oferit de noi spre inchiriere cuprinde: utilaje de foraj Comacchio, IMT, si utilajele second hand complet revizionate – Puntel, Casagrande, Atlas Copco.

Firma Injectoforaj inchi­riaza, de asemenea, pompe de injectie ciment, amestecatoare, turbo-ames­tecatoare, excavatoare.

Pentru a oferi clientilor nostri, tot mai exigenti, garantii suplimentare, ne-am largit domeniul de activitate si ne-am certificat ISO 9001, 14001, 18001.

Speram ca anul 2010 sa aduca un suflu proaspat, vital si in domeniul constructiilor, atat de lovit de criza in anul 2009.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 57 – martie 2010, pag. 18

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/03/24/injectoforaj-ofera-investitorilor-utilajele-de-la-imt-spa/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.