«

»

Linia de 4000 t/zi clincher de la Holcim Campulung. Instalatii electrice si de automatizare

Share

Antreprenor: IMSAT SA, Bucuresti

Beneficiar: Holcim (Romania) SA

Proiectant general: KHD Germania

Subcontractor: ABB Elvetia

 

Investitia desfasurata de Holcim (Romania) la Campulung Muscel este menita sa inlocuiasca vechea fabrica, cu o capacitate de productie de 2.400 t/zi si care avea o tehnologie invechita, cu o fabrica noua, moder­na, care respecta toate standardele tehnologice si de mediu si are o capacitate de 4.000 t/zi.

• Lucrarea executata de IMSAT  a constat in realizarea partii electrice, de automatizare si punere in functiune a noului cuptor de clincher. Aceasta a cuprins: proiectarea, livrarea si montajul dulapurilor de alimentare si protectie, a dulapurilor de comanda la distanta si semnalizare, tablourilor de iluminat si cutiilor de distributie prize.

• A fost dezvoltat si implementat software-ul pe o structura de tip SIEMENS pentru automate programabile si soft de proces.

• S-au realizat lucrarile electrice si de automatizare pe intregul lant tehnologic: moara de faina, schimbatorul de caldura, cuptorul de clincher, racitorul de gratar si silozurile de clincher.

• La final, s-au efectuat conexiunile electrice si punerea in functiune.

• Toate lucrarile de mare anvergura realizate de IMSAT SA, pentru un beneficiar de talie internationala, au fost executate la un nivel ridicat de calitate, respectandu-se standardele interne si internationale prin sistemul propriu de management al calitatii.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 57 – martie 2010, pag. 64

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/03/24/linia-de-4000-tzi-clincher-de-la-holcim-campulung-instalatii-electrice-si-de-automatizare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.