«

»

POLYGLASS: Membrane hidroizolatoare autoadezive POLYGLASS o alternativa eficienta la hidroizolarea cladirilor

Share

Din anul 2009, grupul italian POLYGLASS, cel mai mare producator de membrane hidroizolatoare din Italia si unul dintre liderii mondiali in domeniu, face parte din familia MAPEI Group (Italia) care, la randul sau, se numara printre cei mai mari jucatori mondiali in productia de adezivi si produse pentru constructii.

Unirea celor doua forte a reprezentat o buna oportunitate a momentului, care va stimula cresterea grupului Mapei in pietele in care activeaza. Prin intermediul MAPEI Group, POLYGLASS si-a largit, deja, gama de produse din segmentul de hidroizolatii existente, produse dezvoltate in urma unor cercetari tehnologice in care Grupul MAPEI exceleaza.

POLYGLASS Group activeaza in piata de peste 35 de ani, iar in prezent se afla in topul celor mai performante companii specializate in cercetarea, dezvoltarea si productia de membrane bituminoase si sisteme de hidroizolatii pentru industria de constructii. Societatea are o cifra de afaceri de 120 de milioane de Euro anual, concretizata intr-o productie de peste 50.000.000 mp/an realizata in cele 5 fabrici din Italia si Statele Unite ale Americii. Produsele Polyglass Group se exporta in peste 40 de tari.

Mapei a inceput activitatea in urma cu 72 de ani in Italia, astazi fiind unul dintre liderii mondiali in fabricatia de adezivi si alte produse pentru constructii, inregistrand o cifra de afaceri anuala de peste 1,7 miliarde de Euro.

Grupul are 56 de unitati de productie cu 6.100 de angajati, care livreaza peste 18.000 tone de produse zilnic, in 24 de tari de pe toate cele 5 continente. Cele 1.300 de produse sunt distribuite pentru aproximativ 50.000 de clienti din intreaga lume. Produsele Mapei au fost folosite pentru megastructuri reprezentative din intreaga lume precum: Capela Sixtina, Statuia Libertatii, Burj Al Arab, Turnurile Petronas etc.

Viitorul POLYGLASS, sub umbrela MAPEI Group, este bazat pe obiective comune, precum: inovatie in cercetarea si dezvoltarea de noi produse care sa ofere solutii cat mai simple si mai eficiente, sa usureze condi­tiile de munca si, nu in ultimul rand, sa protejeze mediul.

La scurt timp dupa integrarea in cadrul grupului si bazandu-se pe experienta tehnologica si de cercetare a MAPEI, POLYGLASS a lansat si perfectionat noi produse care revolutioneaza piata membranelor hidroizolatoare: membrane autoadezive ADESO® si membrane REOXTHENE®, produse pe care le vom prezenta mai pe larg intr-un numar viitor al revistei.

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceste produse, contactati sub­sidiara POLYGLASS Romania S.R.L. tel/fax: 0232-242.042 / 0232-242.041, e-mail: polyglass@clicknet.ro sau vizi­­tati pagina de Internet: www.polyglass.com.

(Continuare in numarul viitor)

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 57 – martie 2010, pag. 65

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/03/24/polyglass-membrane-hidroizolatoare-autoadezive-polyglass-o-alternativa-eficienta-la-hidroizolarea-cladirilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.