«

»

SCHIEDEL: Sustenabilitate, eficienta energetica, ecologie prin sistemele de cosuri de fum Schiedel

Share

Schiedel joaca un rol-cheie in domeniul eficientei energetice, creand, prin produsele sale, premisele dezvoltarii unor sisteme de incalzire performante.

„Cosurile de fum si sistemele de ventilatie inovative, produse de Schiedel, sunt instalate in cladiri care beneficiaza de izolatie termica optima“, afirma Mario Wallner, CEO Schiedel AG. In contextul numeroaselor proiecte initiate de grup, pe tema tehnicilor de constructie eficiente energetic, compania se implica activ in trei domenii – sisteme de cosuri de fum, sisteme de ventilatie si semineuri.

Renovarile si cladirile construite in contextul eficientei energetice reprezinta arii cu potential important de dezvoltare pentru grupul Schiedel care se ridica la nivelul provocarilor zilelor noastre si ofera dovada, prin produsele sale, ca un echilibru intre economie si ecologie este nu numai viabil, ci si realist.

Cu ocazia summitului ONU pentru clima de la Copenhaga, Schiedel a dezvaluit, unui public expert, tehnologiile eficiente energetic in care isi au baza produsele sale si si-a anuntat angajamentul de a contribui la sustenabilitate. La Expozitia Bright Green, in calitate de lider de piata in domeniul cosurilor de fum, compania a sustinut eficienta energetica si ecologia.

„Summitul ONU pentru clima si Expozitia Bright Green, ambele dedicate discutiilor legate de viitorul pla­netei noastre, asigura cadrul ideal pentru a prezenta inovatiile firmei Schiedel in domeniul evacuarii gazelor de ardere“, a mai adaugat dl Wallner.

In paralel cu summitul ONU pentru clima, in decembrie 2009, s-a organizat si Expozitia Bright Green, unde peste 160 de companii, lideri de piata in domeniile lor de activitate, si-au prezentat solutiile privind stoparea incalzirii globale si reducerea efectelor acesteia, printre aceste companii numarandu-se si Schiedel.

Schiedel a participat la Expozitia Bright Green nu numai ca singur expozant din domeniul sistemelor de cosuri de fum, ci si ca unicul reprezentant al Romaniei la eveniment.

Schiedel Sisteme de Cosuri SRL este filiala din Romania a grupului Schiedel, liderul mondial in domeniul gazelor de evacuare. Schiedel este prezenta in 29 de tari in Europa si in Statele Unite ale Americii, avand unitati de productie in 26 de locatii. Prin cei peste 1.500 de angajati, a generat in anul financiar 2008 o cifra de afaceri de peste 240 milioane de Euro si vanzari de aproximativ 4 mil. m liniari de cos de fum.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 57 – martie 2010, pag. 21

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/03/24/schiedel-sustenabilitate-eficienta-energetica-ecologie-prin-sistemele-de-cosuri-de-fum-schiedel/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.