«

»

V&K® Romania se prezinta

Share

„V&K®” S.R.L. Romania este o firma independenta, cu capital privat, specializata in proiectarea si managementul investitiilor in domeniul constructiilor civile si industriale.

Societatea a fost infiintata in anul 1992 avand in componenta sa o echipa de peste 50 de specialisti cu experienta in domeniul proiectarii constructiilor formata din arhitecti, ingineri constructori, ingineri de instalatii pentru constructii (electrice, termice, sanitare), geologi, tehnicieni, verificatori proiecte, experti.

 

Serviciile oferite de V&K® Romania acopera toata gama de coordonare a executiei investitiilor, de la proiect pana la darea in folosinta a obiectivului ce face parte din contract.

Concret, noi va oferim servicii com­petente in urmatoarele domenii:

• Proiecte de amenajarea terito­riului, planuri urbanistice (Plan Urba­nistic General, Plan Urbanistic Zonal, Plan Urbanistic de Detaliu);

• Proiectarea unor lucrari complexe (centre comerciale, constructii industriale, statii de alimentare carburanti, complexe hoteliere, cladiri de birouri, centre de recreere si loisir, case de locuit si vile;

• Lucrari tehnico-edilitare, instalatii sanitare, ventilatii, termice, climatizare, sprinklere etc.

Pentru satisfacerea eficienta a conditiilor impuse prin contract, servi­ciile noastre includ toata gama de management a unor proiecte complexe cu toate domeniile complementare:

• Identificarea proiectului si a locatiilor, precum si analiza complexa a amplasamentelor;

• Studii pregatitoare (topografice, geotehnice, hidrogeologice, de impact asupra mediului etc.);

• Studii de prefezabilitate si feza­bilitate;

• Proiectare, arhitectura, rezistenta, toate specialitatile de instalatii;

• Proiectare tehnica si detalii de executie;

• Documentatii specifice pentru organizarea licitatiilor privind executia lucrarilor, analize de costuri, caiete de sarcini etc.;

• Organizarea executiei si supervizarea executiei in calitate de firma de consultanta si inspectie de santier pe toate specialitatile. Managementul executiei.

Pana in 1990 echipa fondatoare V&K® Romania a obtinut experienta si performante lucrand in cadrul Institutului Judetean de Proiectare Covasna.

Membrii fondatori ai firmei au obtinut Premiul Uniunii Arhitectilor din Romania, alte mentiuni si premii la competitii importante.

Pentru a facilita o intelegere cat mai aproape de doleantele investitorilor care ne solicita, in cadrul firmei sunt persoane care cunosc limbile romana, maghiara, engleza, franceza, spaniola si germana.

Suntem, totodata, membri ai Camerei de Comert si Industrie fiind in permanenta, din 1995, in „topul firmelor“, la nivel judetean si national.

V&K® Romania SRL este membru activ al Uniunii Arhitectilor, al Ordinului Arhitectilor din Romania si al Regis­trului Urbanistilor din Romania, iar colaboratorii nostri sunt ingineri experti atestati de Ministerul Lucrarilor Publice.

Exigenti in tot ceea ce facem, va precizam ca avem un „Manual al cali­tatii” elaborat in conformitate cu SR EN ISO 9001-2001, iar firma si colaboratorii nostri dispun de toate licentele si atestatele necesare lucra­rilor specifice pe care le angajam.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 57 – martie 2010, pag. 24

 

Autor:
arh. Vivianne GHEORGHIU, director general

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/03/24/vk-romania-se-prezinta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.