«

»

POLYGLASS: Membrane hidroizolatoare autoadezive POLYGLASS, o alternativa eficienta la hidroizolarea cladirilor

Share

(Urmare din numarul anterior)

Membranele Autoadezive ADESO® reprezinta cea mai inovativa gama de produse pe baza de bitum modificat din domeniul hidroizolatiilor. Membra­nele Autoadezive ADESO® si-au dovedit performantele, fiind utilizate de numerosi contractori, proprietari de cladiri, arhitecti si aplica­tori profesionisti, plasand POLYGLASS in fruntea competitiei.

Membranele Autoadezive ADESO® incorporeaza ultimele noutati tehnologice din domeniul adezivilor pe baza de bitum care si-au dovedit proprietatile hidroizolatoare pe diverse suprafete.

Montate cu grija si cu atentie la toate detaliile, produsele ADESO® asigura acoperisului o protectie dura­bila pentru o lunga perioada de timp.

Conceptul revo­lutionar de fabricatie a Membranelor Autoadezive ADESO® utilizeaza brevetul patentat de POLYGLASS pentru suprapune­rea de capat a membranei, fara arde­zie, FASTLap® si brevetul patentat pentru tratamentul aplicat din fabricatie a suprapu­nerii longitudinale SEALLap® facand din POLYGLASS, liderul din industria de membrane hidroizlatoare pentru cladiri rezidentiale, civile si industriale.

 

Avantaje fata de sistemele traditionale

• Aplicare sigura: Membranele Autoadezive produse cu tehnologia ADESO® de catre POLYGLASS, elimina nevoia de a fi aplicate prin termosudare cu flacara sau aplicarea prin pensulare, disparand, in acest fel, toate pericolele ce apar in cazul lucrului cu focul deschis (incendii, explozii etc.) (Foto 1).

Usurinta in aplicare: Aplicarea Membra­nelor Autoadezive produse cu teh­no­logia ADESO® de catre POLYGLASS este mult mai rapida si usoara decat cea a sistemelor conventionale (Foto 2).

Varietate mare de straturi suport: Membranele Autoadezive produse cu tehnologia ADESO® de catre Polyglass adera la numeroase straturi suport (beton, metal, lemn, sticla), inclusiv la materiale termoizolatoare (polistiren expandat sau extrudat, poliuretan etc.) (Foto 3).

Aplicare curata si ingrijita: Fara bitum topit si fara mizeria cau­zata de aplicarea bitumului fierbinte sau cu arzatorul. Fara ambalaje care trebuiesc duse la gunoi. Prin aplicarea la rece fara topirea bitumului, se obtine si un aspect estetic deosebit (Foto 4).

Ecologice: Membranele Auto­ade­zive ADESO® respecta mediul inconjurator. In timpul aplicarii nu se produc: fum, mirosuri si zgomote (Foto 4).

Usurinta in aplicare pe verticala: Se aplica foarte usor si repede pe suprafete verticale, spre deosebire de sistemele traditionale.

 

Domeniul de aplicare

Membranele Autoadezive pro­duse cu tehnologia ADESO® de catre POLYGLASS se preteaza a fi folo­site la acoperisurile si fundatiile cladirilor rezidentiale, civile sau indus­triale, la pardoselile bailor, bucata­riilor sau balcoanelor si teraselor.

Se pot folosi la acoperisuri noi, la reparatii sau refaceri de acoperisuri vechi. In SUA s-au utilizat peste 50.000.000 mp de Membrane Autoa­dezive ADESO®, numai in ultimii 5 ani. Mai mult, acoperisurile executate cu aceste membrane au fost singurele care au rezistat uraganelor din SUA din ultimii trei ani, obtinand, in acest fel, certificatul Antiuragan emis de autoritatile americane.

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceste produse, contactati sub­sidiara POLYGLASS Romania S.R.L. tel/fax: 0232-242.042 / 0232-242.041, e-mail: polyglass@clicknet.ro sau vizi­­tati pagina de Internet: www.polyglass.com.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 58 – aprilie 2010, pag. 42

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/04/24/polyglass-membrane-hidroizolatoare-autoadezive-polyglass-o-alternativa-eficienta-la-hidroizolarea-cladirilor-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.