«

»

RUBI: Scule Profesionale pentru acoperiri ceramice de calitate. Cea mai noua filiala RUBI® din lume in Romania

Share

Istoria firmei Germans Boada S.A. – producatoarea sculelor si utilajelor RUBI®, incepe in anul 1950.

Fondatorii companiei au conceput la sfarsitul acelui an prima masina manuala pentru taiat placi ceramice si mozaic hidraulic, pentru a solutiona problemele profe­sionistilor care lucrau in acest domeniu si pentru a acoperi lipsa unei asemenea scule de pe piata. Aceasta prima masina de taiat placi ceramice a fost patentata in Spania in anul 1951.

In anii si deceniile care au urmat, pe fondul dezvoltarii industriei producatoare de placi ceramice si a genera­lizarii procedeelor de acoperire a suprafetelor construite cu placi cera­mice sau piatra, produsul s-a dezvoltat si perfectionat din ce in ce mai mult. Dintr-o firma locala, Germans Boada SA s-a transformat, in timp, intr-o firma internationala, astfel incat in momen­tul de fata produsele RUBI® se vand in peste 140 de tari din intreaga lume.

Sediul firmei se afla in orasul Rubi, Barcelona (numele ora­sului fiind cel care a dat numele brandului), iar fabrica principala in zona industriala Santa Oliva. In cele 140 de tari se lucreaza prin intermediul birourilor comerciale ale concesiona­rilor, sucursalelor si filialelor.

Din Iunie 2009, a intrat in functiune filiala din Romania, situata in Parcul Industrial Prejmer de langa Brasov. Aici exista birourile, un show-room si un depozit central, de unde se expediaza produsele in intreaga tara.

Filiala RUBI Romania a fost deschisa pentru a putea veni in sprijinul distribuitorilor si al clientilor romani. In acest fel, produsele sunt mult mai accesibile, livrarea lor este mai rapida, iar eventualele probleme aparute in perioada de garantie sau post-garantie se pot rezolva mult mai prompt.

Personalul RUBI Romania este prezent permanent in teritoriu, pentru a efectua demonstratii privind functionarea sculelor si masinilor sau pentru a consilia distribuitorii si utilizatorii.

Odata cu dezvoltarea internationala a firmei si cu diversificarea pretentiilor si necesitatilor profesi­onistilor din domeniul constructiilor si decoratiunilor interioare, precum si odata cu inmultirea sortimentelor placilor ceramice s-a diversificat si gama produselor RUBI®. Pentru aceasta, de-a lungul tim­pului, a fost creat RUBI Technologies Center, centrul de cercetari si dezvoltare de produse, unde o echipa de ingineri si designeri concep si testeaza produsele.

Centrul de cercetari RUBI® colaboreaza foarte strans cu specialisti de la diverse institutii de renume, precum Universitat de Barcelona, CDTI-Centro para el Desarollo Tecnologico Industrial, Polytechnic University of Catalonia, sau producatori de ceramica precum Roca. Toate aceste eforturi au dus la crearea unui brand foarte puternic, RUBI®, care, nu numai ca tine pasul cu nevoile profesionistilor sau cu noile teh­nologii dezvoltate in ceramica, dar este un avangardist in domeniu.

Gama de produse s-a dezvoltat, astfel in, mod progresiv si natural, continand in momentul acesta cateva mii de produse din gamele de baza, profesionale:

• masini manuale pentru taiat placi ceramice si consumabilele aferente;

• masini electrice cu disc diamantat pentru taierea cera­micii si pietrei;

• carote diamantate si alte sisteme de perforat ceramica si piatra;

• discuri diamantate specializate sau universale;

• mixere pentru mortare si adezivi;

• taietoare manuale sau hidraulice pentru dale, blocuri de beton, piatra;

• sisteme de nivelare si masurare, clasice sau cu laser;

• scule si accesorii indispensabile domeniului: gletiere, spacluri, ciocane, galeti cauciuc, clesti widia, distantiere, raboteze;

• sabloane, bureti profesionali etc.;

• masini si accesorii pentru curatat si lustruit;

• masini pentru reciclat deseuri de santier;

• produse chimice pentru curatat si intretinut suprafete acoperite ceramic sau cu piatra;

• echipamente de protectia muncii sau a epidermei;

Calitatea produselor RUBI® a permis cresterea continua a perioadei de garantie acordata, ajungandu-se in momentul de fata pana la 5 ani garantie la Taietoarele Profesionale Manuale!

Recunoasterea calitatii produselor RUBI® este certificata prin numeroase premii castigate la expozitii internationale.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 58 – aprilie 2010, pag. 63

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/04/24/rubi-scule-profesionale-pentru-acoperiri-ceramice-de-calitate-cea-mai-noua-filiala-rubi-din-lume-in-romania/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.