«

»

ALUPROF SYSTEM ROMANIA aniverseaza 5 ANI de activitate

Share

Compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA, membra a Grupei KETY din Bielsko-Biala, Polonia, cel mai mare extruder producator si distribuitor est-european de diverse sisteme din aluminiu pentru constructii, prezenta pe piata autohtona inca din anul 2005, este una dintre participantele de anul acesta, in perioada 11-15 Mai 2010, la CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR – AMBIENT, editia a XVII-a.

De asemenea, in aceasta perioada, compania aniverseaza 5 ani de cand activeaza pe piata construc­tiilor sub numele de ALUPROF SYSTEM ROMANIA.

 

Pana in anul 2005 numele companiei era METALPLAST BIELSKO.

Pentru a sarbatori acest moment aniversar, incepand cu data de 20.04.2010 si pana la 06.07.2010, ALUPROF SYSTEM ROMANIA ofera clientilor fideli, precum si tuturor clientilor noi, preturi promotionale pentru anumite componente ale sistemelor de rulouri exterioare si porti pentru garaj.

Sistemele din aluminiu furnizate de ALUPROF SYSTEM ROMANIA sunt, de departe, unele dintre cele mai moderne, de o calitate irepro­sabila, acoperind o gama foarte variata de lucrari: de la inchideri de balcoane, compartimentari interi­oare, lucrari cu suprafete mici, pana la pereti cortina, lucrari de mii de metri patrati, de o complexitate sporita.

Oferta companiei include: sisteme din aluminiu pentru usi si feres­tre, cu sau fara bariera termica: MB-23P, MB-45, MB-59S, MB-60, MB-70, sisteme din aluminiu pentru usi si ferestre, rezistente la foc/fum de pana la 60 minute, dar si sisteme pentru fatade: MB-SR50, clasice, semistructurale si structurale, sisteme pentru aplicatii speciale MB-SG50, MB-SR80, MB-SR100, MB-SG60, usi glisante, porti pentru garaj, inclusiv rulouri exterioare din aluminiu.

Toate accesoriile si feroneria aferenta acestora sunt produse de firme renumite ca: ROTO, dr. HAHN, WALA etc.

Paleta coloristica in care pot fi livrate sistemele din aluminiu este foarte diversa: toata gama RAL, imitatii de lemn, sau profile natur, ele putand fi vopsite, ulterior de catre client, in culoarea dorita.

Toate sistemele livrate sunt insotite de certificatele de calitate ale producatorului din Polonia, firma detinand agremente tehnice pentru toate tipurile de sisteme furnizate.

Testarile produselor oferite de catre firma noastra au fost efectuate la unul dintre cele mai respectabile institute de cercetare din Europa, IFT din Rosenheim.

Din 2007, compania are deschis un depozit in Popesti Leordeni, Str. Taberei, nr. 1 A, din care poate livra majoritatea tipurilor de produse pe care le comercializeaza.

Iata cateva dintre avantajele utilizarii sistemelor de aluminiu ALUPROF:

• raport optim intre pret si calitate;

• obtinerea de lucrari cu o arhitec­tura deosebita, in acord cu cerintele  arhitecturale;

• calitate ireprosabila a produ­selor;

• utilizarea pentru o gama larga de lucrari;

• suport tehnic, incluzand si softul specializat.

In perioada 11-15 Mai 2010, ii asteptam pe toti clientii si colaboratorii nostri sa ne viziteze la Stan­dul nr. 21-22, Sector C din Pavilionul Central.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 59 – mai 2010, pag. 60

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/05/24/aluprof-system-romania-aniverseaza-5-ani-de-activitate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.