«

»

BENDKOPP: Solutii moderne pentru asamblarea si fixarea lucrarilor de constructii

Share

Societatea BENDKOPP din Cluj Napoca este unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnica de varf in domeniul fixarilor profesionale. Oferta firmei raspunde cerintelor tot mai diverse ale unei piete orientate spre calitate, timp si costuri. In acest sens, BENDKOPP pune le dispozitia constructorilor solutii optime in domeniul tehnicii de fixare in beton, caramida s.a. sau cele mai moderne metode de fixat izolatiile.

Pe langa un stoc cuprinzator de articole standard, in special in domeniul fixarilor, firma ofera clientilor si servicii personalizate in functie de nevoile lor de achizitie, punandu-se accent pe orientarea, cu prioritate, spre client.

Filosofia de afaceri a BENDKOPP se bazeaza pe constiinta calitatii, flexibilitatii si inovatiei. De peste 15 ani BENDKOPP este furnizorul de incredere de tehnica de fixare in constructii, transformandu-se dintr-o mica intreprindere regionala intr-o afacere internationala. Beneficiarii serviciilor oferite de BENDKOPP sunt raspanditi in toata tara si se regasesc in cele peste 10.000 de societati din diferite ramuri ale industriei constructiilor.

In acest numar al revistei, firma se adreseaza consumatorilor de produse pentru fixari profesionale si produse pentru fixari de izolatii.

 

Din anul 2006, BENDKOPP este certificata de catre DEKRA Certification GmbH cu sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000 pentru domeniile: comert cu organe de asamblare si sisteme de fixare.

Noul sediu si depozitul unde functioneaza societatea sunt situate intre localitatile Gilau si Capusu-Mare, jud. Cluj. Sediul firmei se desfasoara pe trei nivele, tota­lizand 1.200 m2, iar depozitul are o suprafata de 2.200 m2, cu o capacitate de 3.000 tone de marfa.

In prezent, BENDKOPP are capacitatea de a livra din stoc peste 25.000 de articole diferite, iar grupa produselor destinate fixarilor profesionale in constructii s-a diversificat pe mai multe domenii: fixari de mare tonaj, fixari in material cu goluri sau fixari pentru material termoizolant.

Pentru fixari de mare tonaj sau solicitari grele BENDKOPP ofera produse cu Aviz Tehnic European ETA si marcaj CE cum ar fi Conexpandul SL pentru sarcini grele sau Capsula chimica CA-QU.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 59 – mai 2010, pag. 68

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/05/24/bendkopp-solutii-moderne-pentru-asamblarea-si-fixarea-lucrarilor-de-constructii/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.