«

»

KÖBER: lansare de produs

Share

Incepand cu luna mai, firma KÖBER include in portofoliul sau un nou produs superlavabil de interior, din gama superpremium: Zertifikat+

 

Incorporat in strategia de dezvoltare pe termen lung a gamei de produse KÖBER, ZERTIFIKAT PLUS raspunde provocarii de a lansa o solutie inovatoare destinata pietei materialelor de finisaj. Produsul este rezultatul a peste doi ani de cercetare proprie si incorporeaza, pentru prima data, avantajele combinatiei ionilor de argint cu dispersia poliuretanica Bayhydrol de la Bayer Material Science, tehnologie dez­vol­­tata de specialistii firmei Köber.

Noul produs purifica aerul distru­­gand rapid microbii din incaperile in care este aplicat, oferind cumpa­ra­torilor siguranta unui mediu sanatos, timp indelungat. Este in acelasi timp un produs ideal pentru zugravit: usor de aplicat, cu putere de acoperire de la primul strat, garantand o pelicula alba, uniforma. Eficienta produ­sului impo­triva microbilor a fost testata la institutul ISEGA Germania si in laboratorul ISHIZUKA din Japonia (reduce in procent de peste 99,928% Staphylococcus aureus si de peste 99,998% Escherichia coli, din primele 24 ore de la aplicare). KÖBER are, deci, in acest moment un produs de exceptie, complet, care pe langa performantele garantate initial in ZERTIFIKAT – vopsea superlava­bila, putere mare de acoperire, usurinta in aplicare, grad ridicat de alb – aduce beneficii noi: efect indelungat antimicrobian, inclusiv anti-mucegai, testat in laboratoare din tari cu standarde ridicate privind sanatatea (Japonia si Germania). Toate aceste calitati il recomanda atat pentru spatiile de locuit, cat si pentru cele cu destinatii speciale, cum sunt gradini­tele, scolile, cabinetele medicale, spitalele, constructiile din industria alimentara si farmaceutica.

Infiintata in 1991, KÖBER este in pre­zent numele a doua fabrici de vopsele (una la Turturesti cu o capa­citate anuala de cca. 50.000 tone, cealalta pe platforma industriala Savinesti, judetul Neamt, cu o capa­citate anuala de cca. 120.000 tone) si a unei fabrici de centrale termice in localitatea Vaduri, cu retele proprii de desfacere a produselor, cu exporturi in Europa si Asia cu o cifra de afaceri de mai multe zeci de mili­oane de euro si peste 500 de angajati, unii dintre ei de la inceputul afacerii, in urma cu 19 ani.

Firma KÖBER SRL furnizeaza de la produse decorative (destinate segmentului DIY si firmelor de constructii), pana la produse speciale pentru protectia metalului, produse pentru protectia lemnului, vopsele pulberi si produse auto. De asemenea, este unul dintre putinii producatori de rasini din Romania.

Köber are certificat Sistemul de Management de catre TÜV SUDDEUTSCHLAND si Sistemul de Asigurare a Calitatii de catre GERMANISCHER LLOYD CERTIFICATION GmbH, fiind prima firma din industria lacurilor si vopselelor care a obtinut (in 2000) un sistem certificat de Management de Mediu.

Pentru a veni in intampinarea clie­n­tilor sai, produsele firmei, atat cele in solvent organic, cat si cele in dispersie apoasa, au fost testate in cadrul laboratoarelor autorizate, obtinand agremente tehnice ale ICECON.

Informatii suplimentare pe

www.kober.ro

www.ZERTIFIKAT.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 59 – mai 2010, pag. 82

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/05/24/kober-lansare-de-produs/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.