«

»

PROADITIV: Solutii profesionale pentru hidroizolatii din gama Proaditiv

Share

Societatea Pro Aditiv este prezenta de mai bine de 5 ani pe piata materialelor speciale pentru constructii. Experienta acumulata, combinata cu calitatea inalta a produselor importate si distribuite, ne permite sa declaram: „Nu cunoastem imposibilul in materie de hidroizolatii“.

Experienta in productie, referintele din intreaga lume fac ca produsele din gama noastra sa fie pe deplin apreciate, nu numai la lucrari de hidroizolatii noi, dar si in cazul reparatiilor sau a lucrarilor de hidroizolare ulterioara. Astfel, Pro Aditiv va propune o gama larga de produse: aditivi pentru betoane si mortare, materiale hidroizolante pe baza de ciment, rasini sau bitum, materiale pentru protectie hidrofuga si pentru asanari. Gama de produse este completata de profile expandabile in contact cu apa, profile pentru rosturi de turnare si dilatatie.

Iata, in continuare, o scurta trecere in revista a principalelor materiale propuse pentru piata romaneasca.

 

aditivi pentru mortare Si betoane impermeabile

Seal All PRO – Aditiv folosit la prepararea mortarului sau betonului hidrofug. Este destinat hidroizolarii cla­dirilor vechi si noi, la exterior sau la interior, a incape­rilor umede, piscinelor, teraselor, pivnitelor, pardoselilor etc. Ofera rezistenta indelungata si flexibilitate morta­rului sau betonului astfel preparat, incepand de la grosimea de 1,5 cm. Se recomanda si ca aditiv pentru imbu­na­tatirea adezivilor de orice tip: marind flexibilitatea acestora, aderenta la suport si rezistenta la inghet-dezghet.

Everfast Hydrol – Se recomanda pentru prepararea betonului hidrofug pentru hidroizolarea bazinelor, a canalelor, a subsolurilor, a imbinarilor zidurilor, a bazinelor de inot, a altor constructii de beton si beton armat, precum si pentru produse prefabricate din beton de inalta calitate. Grad de impermeabilitate: P12/10, chiar si pentru clase inferioare de beton.

 

materiale pentru hidroizolatii Si protectie hidrofuga

Membraan – Aplicabil cu pensula pe suprafete mine­rale (beton, mortar, gips-carton, lemn etc.), la interior (in bai, dusuri, WC-uri, bucatarii industriale, incaperi cu incalzire prin pardoseala), sau pe suprafete exterioare, oriunde hidroizolatia va fi protejata dupa aplicare prin tencuiala, faianta sau alt tip de placaj.

Plaspactuna – Pentru hidroizolarea in strat subtire (2-3 mm) a suprafetelor solide din beton, piatra si caramida, pentru izolarea pivnitelor impotriva patrunderii apei provenite din panza freatica (chiar si pe latura interioara), pentru izolarea fundatiilor si soclurilor diferitelor constructii, pentru izolarea puturilor, a bazinelor de apa potabila si de inot, pentru izolarea si protectia soselelor si a structurilor podurilor etc.

Plaspactuna Flex – Produs bicomponent pentru hidroizolarea in strat subtire (2-3 mm) a suprafetelor solide din beton, piatra si caramida, pentru izolarea pivnitelor impotriva patrunderii apei provenite din panza freatica (chiar si pe latura interioara), pentru izolarea fundatiilor si soclurilor diferitelor constructii, pentru izolarea puturilor, a bazinelor de apa potabila si de inot etc.

La 20 kilograme de amestec uscat (componenta A) se adauga cca. 5 litri de aditiv acrilic special (componenta B).

Rapolith – Ciment ultrarapid pentru stoparea scurge­rilor de apa in pivnite, rezervoare de apa, la imbinarile tevilor din beton, pentru etansarea/rigidizarea surubu­rilor de fixare a diferitelor utilaje. Timpul de solidificare este de 3-4 minute.

Putzuna HY – Pentru protectia hidrofuga a tuturor suprafetelor expuse presiunii apei, atat pe latura pozitiva cat si pe cea negativa. De ex.: pivnite, mine, bazine, bai, conducte de apa, tuneluri, containere de apa, tuneluri de apa. Pe langa o flexibilitate remarcabila, produsul ofera si o rezistenta deosebita la presiunea apei (pana la 70-80 m coloana de apa).

Dryfill – Pentru hidrofobizarea, protectia impotriva infiltrarii apei la pereti din caramida aparenta, piatra, tencuiala, tigla, ardezie, placaje ornamentale din marmura si granit etc. Ofera protectie pe o perioada de 10-15 ani.

 

materiale pentru hidroizolatii – bituminoase, acrilice, poliuretanice

Everfast HR Latex – Emulsie bituminoasa, invelis din material plastic polivalent. Se utilizeaza in strat subtire ca strat impermeabil, hidroizolant la structuri din beton si tevi din metal, ca strat adeziv la izolatii, ca hidroizolant pentru acoperisuri si terase necirculabile la hale industriale sau alte constructii (blocuri, imobile, birouri etc.), ca primer pentru alte sisteme de invelitoare compatibile pe baza de bitum.

Everfast LST – Emulsie bituminoasa elastica pentru izolarea acoperisului, avand un factor de elasticitate de 600%. Se recomanda la izolarea acoperisurilor, a teraselor, la repararea sistemelor impermeabile din carton bitumat, la protejarea si hidroizolarea incaperilor umede, a suprafetelor expuse la umezeala etc., pentru protectia elementelor din beton etc.

LSTHANE Trafic – Hidroizolant pe baza de poliuretan monocomponent pentru hidroizolarea acoperisurilor, a teraselor, a altor suprafete circulabile cu grad de inclinare de 0%. Se aplica cu rola, pe suprafete din beton, piatra sau mortar.

 

produse antiigrasie Si antimucegai

Biosal Antiigrasie – Substanta destinata formarii unui strat hidroizolant orizontal, avand ca scop ruperea capilaritatii in peretii atacati de igrasie (urcarea apei prin capilaritate dinspre pardoseala catre partea superioara a peretelui). Igrasia se recunoaste usor prin faptul ca umiditatea se estompeaza catre partea superioara a peretelui. Tehnologia de aplicare este suficient de simpla, astfel incat poate fi la indemana oricui. Se foreaza in perete orificii inclinate echidistante cu diametru de 16 mm, distanta intre orificii avand stransa legatura cu grosimea peretelui. Se introduc, apoi, cartusele cu substanta Biosal Antiigrasie. Aceasta va patrunde in zidarie, creand o pelicula deasupra careia apa nu se va mai ridica. La scurt timp de la aplicarea tratamentului, se constata ca peretele este asanat (uscat) complet. Se recomanda la cladirile din piatra, caramida, beton, fiind folosit cu succes la asanarea monumentelor istorice (castele, biserici), dar si la case familiale si alte cladiri atacate de igrasie.

Garantia pentru tratamentul de asanare este de 10 ani, efectul fiind, insa, nelimitat.

 

benzi, profile de etanSare pentru rosturi

Adeka Ultraseal: Profil de sigilare expandabil in contact cu apa, rezistent la presiunea apei de pana la 5 bar. Se recomanda la tratarea rosturilor de turnare, de dilatatie, la rosturile intre constructiile vechi si noi, la bazine de apa, piscine, pivnite etc.

Mibo: Banda din PVC pentru rosturi de expansiune sau de turnare, in diferite tipuri si dimen­siuni, flexibila si la temperaturi scazute sub -30 0C.

 

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu solutii care pot fi unice din punct de vedere al combinatiei de mate­riale si tehnologii. Astfel, prin intermediul laboratoarelor de cercetare existente in cadrul compa­niilor producatoare, firma noastra va poate oferi solutii testate si adaptate perfect la nevoile precizate in caietul de sarcini.

Produsele prezentate mai sus sunt fabricate la cele mai inalte standarde, sunt testate si certificate conform normelor europene si nationale in vigoare.

Va invitam sa descoperiti mai multe despre produsele noastre la adresa www.proaditiv.ro.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 60 – iunie 2010, pag. 34

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/06/24/proaditiv-solutii-profesionale-pentru-hidroizolatii-din-gama-proaditiv/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.