«

»

ALUPROF: Sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti pentru garaj

Share

Sistemele din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti pentru garaj furnizate de compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA sunt, de departe, unele dintre cele mai moderne, de o calitate ireprosabila, fiind utili­zabile pentru diferite constructii: de la cele deja realizate (Adaption SK), la cele care sunt in curs de constructie – rulouri incorporabile in zidarie (Under Plaster).

 

Sistemul Adaption SK este destinat cladirilor deja construite. Covorul de lamele se strange in caseta din aluminiu fixata pe perete sau pe toc. Caseta devine, asadar, un element decorativ si este adaptata aspectului exterior al cladirii. In acest sistem, la alegere, va oferim doua tipuri de casete: caseta din sistemul SK 45, care are un unghi la 450 si caseta rotunda din sistemul Owal. Ambele tipuri de casete indeplinesc asteptarile clientilor cu exigente arhitectonice sporite, in cautare de solutii noi si functionale. Datorita constructiei bine gandite si a materiilor prime alese cu grija, rulourile exterioare din aluminiu Aluprof constituie o protectie eficienta impotriva vizitatorilor nedoriti. Aditional, sunt o excelenta bariera termica, permitand sa se micsoreze, radical, costurile de incalzire pe timpul iernii. In schimb vara, atunci cand soarele straluceste, iar la exterior tempe­ratura este ridicata – asigura racoarea si luminozitatea redusa, necesara ochilor obositi.

Pentru a raspunde asteptarilor individuale ale clientilor sai, compania Aluprof a proiectat mai multe constructii diferite ale sistemelor de rulouri exterioare. Dorind sa optimizam functionalitatea acestora, am introdus in oferta sistemele integrate cu plasa de protectie impotriva insectelor. Sistemul Adaption SK, alaturi de beneficiile deja cunoscute, are o caracteristica suplimentara, aceea de a fi utilizat si cu plasa contra insectelor. Ambele elemente ale acestui sistem, adica plasa de protectie impotriva insectelor si caseta, pot sa fie utilizate independent. Interiorul casei Dumneavoastra va avea, astfel, o protectie sporita, concomitent cu cresterea confortului si a sigurantei. Pentru constructia rulourilor va oferim o gama variata de profile de lamela incepand cu dimensiunea de 37 mm (PA 37), pana la dimensiunea de 55 mm (PA 55), precum si multe solutii pentru actionarea acestora. In cadrul ofertei companiei noastre, pentru acest sistem, veti putea gasi: posibilitate de actionare manuala, mecanisme semi-automate dar si sisteme de actionare electrica, impreuna cu sistemele de comanda, care va vor permite actionarea confortabila a rulourilor.

Paleta coloristica in care pot fi livrate elementele sistemului Adaption SK este foarte diversa, acoperind o mare parte din gama RAL, dar si imitatii de lemn, in asa fel incat clientul sa isi poata confectiona rulourile in culoarea dorita. Coloristica bogata aduce un pic de lumina fiecarei constructii, cladirea devenind, astfel, mai atractiva.

Profilele de lamela sunt fabricate pe linii automatizate de productie si se caracterizeaza printr-o foarte mare precizie de executie. Toate elementele sunt acoperite cu vopsele care au o rezistenta foarte buna a culorii si o durabilitate sporita la abraziune. Suprafetele sunt rezistente la actiunea nociva a factorilor atmosferici si vor face ca, dupa mai multi ani de utilizare, rulourile sa isi pastreze, in totalitate, caracteristicile estetice si de utilizare. Prelucrarea corespunzatoare a materialului dar si verificarile regulate ale calitatii va confera siguranta ca produsul final suporta cele mai exigente cerinte, iar rulourile din aluminiu achizitionate vor fi o investitie buna pentru mai multi ani.

Toate sistemele sunt livrate insotite de certificatele de calitate ale producatorului din Polonia.

Testarile produselor oferite de firma noastra au fost efectuate la unul dintre cele mai respectabile institute de cercetare din Europa, IFT din Rosenheim.

Pentru a vedea produsele oferite de compania noastra si a testa calitatea lor, va asteptam la Depo­zitul din Popesti Leordeni, Str. Taberei, nr. 1 A (aproape de Soseaua de Centura).

Iata cateva dintre avantajele utilizarii acestui sistem din aluminiu pentru rulouri exterioare ALUPROF (Adaption SK):

• raport optim intre pret si calitate;

• utilizare si intretinere simpla;

• ofera protectie termica;

• ofera protectie impotriva insectelor;

• obtinerea de lucrari cu o arhitectura moderna;

• calitatea ireprosabila a produselor;

• utilizarea pentru o gama larga de lucrari;

• suport tehnic, incluzand si softul specializat.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 62 – august 2010, pag. 16

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/08/28/aluprof-sisteme-din-aluminiu-pentru-rulouri-exterioare-si-porti-pentru-garaj/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.