«

»

ALUPROF: Sistemul UNDER PLASTER

Share

Compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA va pune la dispozitie diverse sisteme din aluminiu pentru rulouri exterioare si porti de garaj. Sunt sisteme moderne, de o calitate ireprosabila, utilizabile pentru diferite constructii deja realizate (Adaption SK, Sistemul Oval) sau in curs de executie (rulouri incorporabile in zidarie Under Plaster sau sistemul SKN).

 

Sistemul de rulouri exterioare UNDER PLASTER este un sistem destinat obiectivelor noi, care se exe­cuta luandu-se in calcul incorporarea discreta a sistemului in zidarie.

Caseta ruloului este incastrata in perete in timpul constructiei iar, suplimentar, in cazul in care clientul doreste acest lucru, se poate monta si sistemul de protectie impotriva insectelor.

Rulourile din sistemul UNDER PLASTER se integreaza in elevatia cladirii, constituind o parte integranta a acesteia. Partea frontala a ruloului constituie, de asemenea, un suport pentru orice fel de material de fini­sare (de exemplu tencuiala sau dale). Astfel, caseta devine o parte invizi­bila a fatadei cladirii.

Constructia moderna a casetei sistemului UNDER PLASTER permite realizarea lucra­rilor de conservare si de intretinere a elementelor mecanice ale ruloului, fara a-i deranja pe ocupantii cladirii.

Sistemul asigura o izolare termica si acustica perfecta deoarece nu intervine in constructia tocului, a ferestrelor sau a usilor; asadar, nu reduce capacitatea de izolare a acestora.

Este un sistem care poate fi montat si in cladirile mai vechi, in cazul modernizarii sau a schimbarii feres­trelor.

Multiplele posibilitati de utilizare ale sistemului sunt facilitate si de faptul ca rulourile UNDER PLASTER sunt oferite intr-o gama colo­ristica variata, ceea ce permite adaptarea lor la orice constructie.

Se poate folosi si varianta cu plasa de protectie impotriva insec­telor care, pe langa faptul ca ofera utilizatorului o protectie eficienta impotriva insectelor, permite trecerea luminii si a aerului curat din exterior.

Paleta coloristica in care pot fi livrate elementele sistemului UNDER PLASTER este foarte diversa, acoperind o mare parte din gama RAL, dar si imitatii de lemn, in asa fel incat clientul sa isi poata confectiona rulourile in culoarea dorita.

Coloristica bogata aduce un pic de lumina fiecarei constructii, cladirea devenind, astfel, mai atractiva.

Profilele de lamela sunt fabricate pe linii automatizate de productie si se caracterizeaza printr-o foarte mare precizie de executie.

Toate elementele sunt acoperite cu vopsele avand o rezistenta foarte buna a culorii si o durabilitate sporita la abraziune.

Suprafetele sunt rezistente, de asemenea, la actiunea nociva a factorilor atmosferici permitand ca, dupa mai multi ani de utilizare, rulourile dumneavoastra sa isi pas­treze, in totalitate, caracteristicile estetice si functionale.

Prelucrarea corespunzatoare a materialului precum si verificarile periodice ale cali­tatii confera siguranta ca produsul final va suporta cele mai exigente cerinte iar rulourile din aluminiu achizitionate de catre dumneavoastra vor fi o investitie buna pentru mai multi ani.

Toate sistemele livrate sunt insotite de certificatele de calitate ale producatorului din Polonia.

Testarile produselor oferite de catre firma noastra au fost efectuate la unul dintre cele mai respectabile institute de cercetare din Europa, IFT din Rosenheim.

Pentru a vedea produsele comercializate de compania noastra si a testa calitatea lor va asteptam la Depozitul din Popesti Leordeni, Str. Taberei, nr. 1 A (aproape de Soseaua de Centura).

Iata cateva dintre avantajele utili­zarii sistemului UNDER PLASTER din aluminiu pentru rulouri exte­rioare ALUPROF:

• raport optim pret/calitate;

• utilizare si intretinere simpla;

• sunt eliminate pierderile de caldura;

• protectie impotriva insectelor;

• obtinerea de lucrari cu estetica deosebita;

• calitate ireprosabila a produselor;

• gama coloristica variata;

• suport tehnic, incluzand si softul specializat.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 63 – septembrie 2010, pag. 28

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/09/28/aluprof-sistemul-under-plaster/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.