«

»

ALUPROF: Gather the Energy from the Nature

Share

In perioada 1-3 octombrie 2010, compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA organizeaza, in localitatea Bran, evenimentul cu tema „Gather the Energy from the Nature“.

Sunt invitate, cu acest prilej, prestigioase firme de arhitectura, dar si colaboratori din tara si din strainatate.

 

Ideea acestei intalniri de lucru este aceea de a aduce in atentia partenerilor si colaboratorilor nostri sisteme noi, care asigura o izolare termica superioara obiectivelor la care sunt utilizate.

Este un motiv in plus pentru compania noastra sa-si prezinte sistemele clasice pentru usi si ferestre, cu sau fara bariera termica (MB-23P, MB-45, MB-59S, MB-60, MB-70), sistemele rezistente la foc/fum de pana la 60 mi­nute, sistemele pentru fatade (MB-SR50, clasice, semistructurale si structurale, sisteme pentru aplicatii speciale MB-SG50, MB-SR80, MB-SR100, MB-SG60), usi glisante, porti pentru garaj, inclusiv rulouri exterioare din aluminiu. Cu acelasi prilej, vor fi prezentate sisteme relativ noi „hi insulation“, care aduc plus­va­loare cladirilor noi, dar si celor deja executate prin imbunata­ti­rea evidenta a confortului termic.

Sistemele din aluminiu furni­zate de compania ALUPROF SYSTEM ROMANIA, de departe unele dintre cele mai moderne, de o calitate ireprosabila, acopera o gama foarte variata de lucrari: de la inchideri de balcoane, compartimentari interioare, lucrari cu suprafete mici, pana la pereti cortina, lucrari de mii de metri patrati, de o complexitate sporita.

Noile sisteme „hi insulation“ sunt destinate atat executiei usilor si ferestrelor clasice, cat si celor rezistente la foc si fatadelor cladirilor.

Toate accesoriile si feroneria aferente lor sunt produse de firme renumite ca: ROTO, dr. HAHN, WALA etc.

Paleta coloristica in care pot fi livrate sistemele din aluminiu este foarte diversa: toata gama RAL, imitatii de lemn sau profilele pot fi livrate natur, ele fiind vopsite ulterior de catre client in culoarea dorita.

Toate sistemele sunt livrate insotite de certificatele de calitate ale producatorului din Polonia, firma detinand agremente teh­nice pentru toate tipurile de sisteme furnizate.

Testarile produselor oferite de catre firma noastra au fost efectuate la unul dintre cele mai res­pectabile institute de cerce­tare din Europa, IFT din Rosenheim.

 

Iata cateva dintre avantajele utilizarii sistemelor de aluminiu ALUPROF:

• raport optim intre pret si calitate;

• obtinerea de lucrari cu o arhitectura deosebita

in concordanta cu cerintele arhitecturale;

• calitatea ireprosabila a produselor;

• utilizarea pentru o gama larga de lucrari;

• suport tehnic, incluzand si softul specializat.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 64 – octombrie 2010, pag. 18

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/10/28/aluprof-gather-the-energy-from-the-nature/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.