«

»

ALUPROF SYSTEM ROMANIA deschide un mare si modern depozit de produse

Share

Livrarile de marfa ale companiei ALUPROF SYSTEM ROMANIA se vor face, incepand cu anul 2011, dintr-un depozit mai mare si mai modern, situat in Strada TABEREI nr. 1 A, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov.

 

Deoarece numarul clientilor nostri s-a marit in ultimii ani, iar marfurile s-au diversificat, a fost necesar un spatiu mai mare in care personalului firmei, in crestere de la an la an, sa poata sa-si desfasoare activitatea in noile conditii.

Nu numai noi, ALUPROF ROMANIA, ne vom muta intr-un spatiu mai mare din primavara acestui an ci si ALUPROF SA care a inceput sa construiasca o noua hala de productie, depozite si cladiri administrative in localitatea Opole, Polonia. Totalul investitiei va depasi 5 milioane euro, iar deschiderea noilor spatii este planificata pentru sfarsitul acestui an.

Dupa finalizarea proiectului din Romania, productia totala de depozitare si spatiu va creste cu peste 30% fata de cea existenta“ afirma Alexandru BURCEA, administratorul companiei ALUPROF ROMANIA.

An de an, produsele companiei s-au diversificat, au aparut sisteme imbunatatite atat pentru usi, ferestre cat si pentru pereti cortina si pentru cele rezistente la foc/fum, dar si noi repere pentru sistemele de rulouri exterioare si porti pentru garaj. Asa incat, pe langa sistemele clasice pentru usi si ferestre, cu sau fara bariera termica: MB-23P, MB-45, MB-59S, MB-60, MB-70, sistemele rezistente la foc/fum de pana la 60 minute, sistemele pentru fatade: MB-SR50, clasice, semistructurale si structurale, sisteme pentru aplicatii speciale MB-SG50, MB-SR80, MB-SR100, MB-SG60, usi glisante, porti pentru garaj, rulouri exterioare din aluminiu, in noul depozit vor fi expuse si mostre ale sistemelor „hi insulation“, MB-60 HI, MB-60-E HI, MB-60-US HI, MB-70 HI, MB-70- US HI, MB SR 50- HI etc.

Numarandu-se printre cele mai moderne de acest tip, sistemele din aluminiu furnizate de ALUPROF SYSTEM ROMANIA au o calitate ireprosabila, acopera o gama foarte variata de lucrari, imbunatatesc confortul termic si fonic, cu ele putand fi executate atat obiective simple cat si de o complexitate ridicata.

Paleta coloristica (toata gama RAL) este acum imbunatatita cu culorile in imitatie de lemn. Profilele pot fi oferite clientilor in peste noua culori imitatie de lemn: visin, stejar auriu, nuc, tec etc., dar pot fi livrate chiar si in aluminiu natur, putand fi vopsite ulterior de catre client in culoarea dorita.

Chiar daca nivelul economiei nu mai este la acelasi standard ca in anii trecuti, chiar daca traversam o criza economica indusa, mai mult sau mai putin, la nivel local dar si mondial, strategia pasilor mici dar siguri se dovedeste a fi singura solutie viabila in aceste vremuri.

Nu putem astepta ajutor numai de la ceilalti, fara a face noi ceva concret pentru a depasi aceste momente neplacute pentru toti.

Din acest motiv, firma ALUPROF ROMANIA se pregateste sa intampine clientii si partenerii sai in „casa noua“, incepand cu anul 2011.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 66 – decembrie 2010, pag. 18

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM ROMANIA

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/12/28/aluprof-system-romania-deschide-un-mare-si-modern-depozit-de-produse/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.