«

»

ALUPROF SYSTEM ROMANIA a deschis un nou mare depozit de produse

Share

… Si a mai trecut un an. Un an plin de amaraciune pentru sectorul de constructii.

… Pasim totusi increzatori si cu sperante in noul an 2011.

Industria romaneasca a constructiilor, „oropsita“ in ultimii ani, isi cere „dreptul la viata“, iar oamenii mai „usori“ cu  5%, 25% etc. cred ca nu vor mai fi sufocati de grijile si necazurile provocate de diverse „ajustari“ salariale si vom intra in normalul unei societati a secolului 21.

Asadar, privim increzatori acest inceput de an, iar planurile de viitor trebuie facute in asa fel incat nazuintele si proiectele noastre sa se transforme in realitate. Trebuie sa intelegem ca fiecare dintre noi este dator sa investeasca in propriul viitor.

 

Pornind de la aceste considerente generale condu­cerea companiei Aluprof System Romania a decis sa investeasca in viitor, iar noul depozit de marfa deschis la 1 ianuarie 2011 vine in intampinarea partenerilor nostri cu mai multe produse si mai variate ca sortiment.

„Avand un spatiu de depozitare mult mai mare decat precedentul, dispunand de birouri luminoase si confortabile, noul depozit pune la dispozitia colaboratorilor nostri atat sistemele clasice, cat si inovatiile din ultimul an. In fiecare an numarul clientilor a crescut, au aparut sisteme noi din aluminiu, personalul firmei este mai numeros, asa incat era necesar un spatiu mai mare in care sa ne desfasuram activitatea. Decizia de a investi in oameni si spatiu, deci in viitor, pentru a putea fi tot timpul aproape de fiecare dintre colaboratorii nostri nu este numai a noastra – Aluprof Romania – ci si a partenerilor nostri din Polonia. Asa incat, in localitatea Opole, ALUPROF SA a deschis o noua hala de productie, depozite si cladiri administrative noi. Investind cateva milioane de euro in spatii mari si moderne, a fost marita capacitatea pentru productie si depozitare cu peste 1/3 fata de cea existenta“, a declarat administratorul companiei, Alexandru BURCEA.

Proiectantii, impreuna cu personalul din productie, au gandit o diversificare a produselor, realizand sisteme imbunatatite atat pentru usi si ferestre cat si pentru pereti cortina si pentru produsele rezistente la foc/fum, dar si noi componente pentru sistemele de rulouri exterioare si porti pentru garaj.

Acum, va punem la dispozitie sistemele clasice pentru usi si ferestre, cu sau fara bariera termica: MB-23P, MB-45, MB-59S, MB-60, MB-70, sisteme rezistente la foc/fum de pana la 60 minute, sisteme de fatade: MB-SR50, clasice, semistructurale si structurale, sisteme pentru aplicatii speciale MB-SG50, MB-SR80, MB-SR100, MB-SG60, usi glisante, porti pentru garaj, rulouri exterioare din aluminiu.

In showroom-ul depozitului vor fi expuse mostre si ale acestor sisteme dar si  sisteme „hi insulation“,  MB-60 HI, MB-60-E HI, MB-60-US HI, MB-70 HI, MB-70- US HI, MB SR 50- HI etc. si mostre de rulouri exterioare si paletare de culori in care pot fi disponibile lamelele.

Pentru ca acopera o gama foarte variata de lucrari, sunt moderne, au calitate ireprosabila, sistemele din aluminiu furnizate de ALUPROF SYSTEM ROMANIA asigura imbunatatirea confortului termic si fonic si pot fi utilizate pentru constructia unor obiective simple, dar si  pentru cele cu complexitate sporita.

Paleta coloristica (toata gama RAL) este acum imbunatatita. Oferim culori in imitatie de lemn, profilele sistemelor putand fi vopsite in peste noua culori imitatie de lemn: visin, stejar auriu, nuc, tec etc. Se primesc comenzi si pentru profile in aluminiu natur, asa incat clientul poate opta sa le vopseasca ulterior in culoarea pe care o doreste.

Va asteptam sa ne vizitati in strada Taberei,  nr. 1 A, localitatea Popesti-Leordeni, judetul Ilfov (aproape de Soseaua de Centura).

Va dorim un an 2011 plin de proiecte pe care noi va putem ajuta sa le realizati!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 67 – februarie 2011, pag. 24

 

Autor:
ing. Carmen Pascu – ALUPROF SYSTEM
ROMANIADaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/02/11/aluprof-system-romania-a-deschis-un-nou-mare-depozit-de-produse/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.