«

»

CHE Ipotesti – extinderea centrului operational de exploatare Slatina

Share

Antreprenor: GRUP PRIMACONS SRL, Slatina

Proiectant: ISPH, Bucuresti

Beneficiar: HIDROELECTRICA SA, Sucursala Hidrocentrale Slatina

 

Cladirea sediului administrativ din cadrul Centrului Operational de Exploatare Slatina are regim de inaltime S + P + 2E.

Structura de rezistenta este pe cadre de beton armat.

Traveile si deschiderile au fost dimensionate in functie de nevoile de spatiu interior destinat incaperilor si circulatiilor, ca si de necesarul de spatiu de manevra in cazul garajului.

Subsolul adaposteste garajul, centrala termica si atelierele de intretinere.

Parterul este ocupat de spatii reprezentative: sala de intruniri si o sala CTE, accesibile din holul central – expozitie.

Etajele 1 si 2 sunt destinate birourilor, dispuse perimetral in jurul unei curti interioare, acoperite cu luminator. Accesul la aceste nivele este asigurat de o scara semicirculara cu vang central; executia acesteia a necesitat o atentie deosebita din partea echipelor de structuristi, scara fiind un element monolit elicoidal.

Fatadele sunt realizate din tamplarie de aluminiu cu geam termo­pan reflexiv, combinata cu panouri de aluminiu tip Alucobond.

Finisajele pardoselilor se modifica gradat, pornind din zona de intrare catre spatiile tehnice. Astfel, pentru zonele de trafic intens, s-au realizat placaje de granit la parter si gresie de trafic pe circulatiile de nivel de la etaj; birourile au pardoseli din parchet lamelar stratificat.

Tavanele sunt realizate din placi tip Armstrong.

Prin lucrarile de buna calitate realizate de Grup Primacons SRL Slatina a fost pusa la dispozitia bene­ficiarului o constructie moderna  si functionala.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 67 – februarie 2011, pag. 43Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/02/11/che-ipotesti-extinderea-centrului-operational-de-exploatare-slatina/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.