«

»

SOUDAL WINDOW SYSTEM: Modul de montare corect al unei ferestre

Share

Soudal Window System este un set profesional de produse folosite la montarea feroneriei pentru ferestre. Toate materialele sunt de cea mai buna calitate si au aprobarile din partea Institutului de Tehnici de Constructie din Polonia (ITB).

Pentru izolarea termica si acustica a rostului dintre rama ferestrei si perete, Soudal ofera o gama variata de spume poliuretanice. Intre altele, prima spuma specializata de pe piata, Soudafoam Gun Low Expansion. Este un produs care se caracterizeaza printr-o foarte buna izolare acustica, confirmata de opiniile si cercetarile tehnice ale Institutului Rosenheim si ale Institutului de Tehnici de Constructie din Polonia (ITB), unitati de certificare pentru produsele de constructie. Aceasta spuma asigura un coeficient redus de transmitere a caldurii.

In oferta noastra se afla, de ase­menea, spuma cu randament sporit Soudafoam Maxi, spuma cu dilatare redusa Soudafoam Ferestre si Usi si spuma standard Soudafoam Gun.

Pentru izolarea interioara, compania Soudal va recomanda folia de protectie impotriva aburului Soudal Folienband Inside sau siliconul elastic special Soudal Silirub, disponibil intr-o gama variata de culori. Folia este in varianta cu lipire de pe o singura parte sau cea cu lipire de pe ambele parti, acope­rita cu un strat special care permite tencuirea. Se poate utiliza, foarte bine, pe orice fel de suport. Produsul este disponibil in mai multe dimensiuni.

La exterior se poate folosi folia de protectie impotriva aburului Soudal Folienband Outside sau banda de dilatare Soudaband Acryl, care se caracterizeaza printr-o rezistenta foarte buna la conditiile atmosferice extreme.

Utilizarea produselor de inalta clasa pentru izolarea imbinarilor feres­trelor cu peretii, de exemplu Soudal Window System, impreuna cu un montaj corect al feroneriei, vor avea o influenta decisiva asupra confortului de utilizare a cladirii.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 68 – martie 2011, pag. 17Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/03/11/soudal-window-system-modul-de-montare-corect-al-unei-ferestre/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.