«

»

Nebuni si… nebunii!?

Share

Nu-i vorba despre piesele de pe tabla de sah ci de nebunii zilelor noastre de dupa decembrie `89, cu deosebire despre cei care de sase ani se joaca dupa voia lor cu soarta oamenilor si a tarii intr-o veselie de neinvidiat. Altfel nu se explica situatia paradoxala in care ne aflam. Pe de o parte convingerea cu care mai-marii portocalii, aflati la putere, ne asigura ca sunt unicii care ne-au scos din „ghearele” crizei iar, pe de alta parte, cei care, daca nu beneficiaza de o participare la sfintele „moaste” sau un prilej electoral la care se da ceva, trag la propriu mata de coada, coada care nu le iese din obicei ori de cate ori se face undeva cu speranta ca se da… ceva!
In ciuda acestei stari de lucruri, nebunii de care vorbeam isi etaleaza dezinvolt toate nebuniile care le trec prin mintea lor incetosata de marile „succesuri“ obtinute ca urmare a inteligentei ce le da pe… dinafara.
Asistam, deci, la un spectacol care, ecranizat, ar cuceri fara dubii inalte trofee pe plan ilar si artistic.
Concret.
Un primar, vestit de acum in jud. Prahova, la un miting prilejuit de alegerea unei noi conduceri de partid portocaliu, declara ca doarme pur si simplu cu „poza“ unei insemnate doamne sub perna, perna sub care, inainte de `89, se lafaia poza „tovarasului“, cel impuscat din prea multa dragoste populara. Este, oare, el un om normal? Poate doar in acceptiunea simpatizantilor din propriul partid sau din cele patru zari. Ce s-a intamplat in Prahova e incununarea unei situatii la fel de hilare, inregistrate si la alegerile de partid la nivelul organizatiei Bucuresti.Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/04/03/nebuni-si-nebunii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.