«

»

INJECTOFORAJ: Utilaje pentru foraj si accesorii

Share

Anul 2009, an foarte „delicat si complicat“ pentru economia nationala si internationala, este anul de infiintare al firmei Injectoforaj Drilling Tools srl.

Actionarii societatii „mama” Injectoforaj srl au avertizat asupra necesitatii diversificarii activitatii, in mod concret si decisiv, in scopul mentinerii unui standard de calitate cat mai ridicat.

Injectoforaj srl ramane firma care executa fundatii speciale, consolidari, cercetari geo si intreaga acti­vitate de service pentru masinile de foraj.

Noua societate Injectoforaj Drilling Tools srl se ocupa, in mod exclusiv, de promovarea si comercializarea utilajelor pentru foraj si a accesoriilor. Firma este distribuitor exclusiv pentru produsele: Comacchio, DaiPrà, Carandina, FGS drill, Geomarc, Geomisure, Inteso si alte marci de prestigiu.

Injectoforaj Drilling Tools, in colaborare cu firma Project-drill, promoveaza si utilaje second-hand. Utilajele second-hand sunt livrate dupa RECA complet, cu garantie de 3 luni pentru defectele ascunse si beneficiaza de asistenta si service din partea Injectoforaj srl.

Injectoforaj Drilling Tools isi inaugureaza activitatea prezentand publicului roman noua creatie a firmei Comacchio: foreza MC602.

Aceasta foreza a fost prezentata, pentru prima oara, in cadrul expozitiei SAMOTER 2011 care s-a desfasurat in perioada 3-6 martie la Verona. Interesul suscitat de acest utilaj in randul vizitatorilor (majoritatea specialisti in domeniul constructiilor) promite un bun succes de piata.

MC602 a fost realizata, ca de altfel toate utilajele Comacchio, ca raspuns la solicitarile clientilor, proble­mele din santier fiind, in permanenta, in atentia cercetatorilor si proiectantilor firmei Comacchio.

MC602 este o foreza compacta, modulara, care poate fi folosita si in spatii foarte restranse (pentru consolidari), dezvoltand o putere similara „surorii sale“ MC600 sau MC600P, foreze impuse pe piata.

Noutatea absoluta a forezei consta in sistemul de parghii, care permite demontarea centralei de putere a masinii si remontarea la bord, in orice moment si loc, fara unelte speciale sau mecanisme de ridicare (maca­rale, incarcatoare etc).

In practica, una sau doua persoane pot opera transformarea masinii, in timp redus, fara a muta foreza de pe santier. Sistemul de operare este complet radiocomandat.

Distanta intre cele doua unitati poate ajunge pana la 20 de metri. Dimensiunile foarte reduse ale utilajului permit acestuia sa actioneze in spatii extrem de reduse, acolo unde alte utilaje cu aceeasi putere nu au acces.

Intr-un numar viitor al revistei vom prezenta, in mod detaliat, MC602.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 69 – aprilie 2011, pag. 16Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/04/11/injectoforaj-utilaje-pentru-foraj-si-accesorii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.