«

»

KOBER: ZERTIFIKAT+

Share

Incorporat in strategia de dezvoltare pe termen lung a gamei de produse KÖBER, ZERTIFIKAT PLUS raspunde provocarii de a lansa o solutie inovatoare destinata pietei materialelor de finisaj. Produsul este rezultatul a peste 2 ani de cercetare proprie si incorporeaza, pentru prima data, avantajele combinatiei ionilor de argint cu dispersia poliuretanica Bayhydrol de la Bayer Material Science, tehnologie dezvoltata de specialistii firmei KÖBER.

Noul produs purifica aerul distrugand rapid microbii din incaperile in care este aplicat, oferind cumparatorilor siguranta unui mediu sanatos, un timp indelungat, fiind in acelasi timp un produs ideal pentru zugravi: usor de aplicat, cu putere de acoperire de la primul strat, garantand o pelicula alba, uniforma.

Eficienta produsului impotriva microbilor a fost testata la institutul ISEGA Germania si in laboratorul ISHIZUKA din Japonia (reduce in procent de peste 99,928% Staphylococcus aureus si de peste 99,998% Escherichia coli, din primele 24 ore de la aplicare).

KÖBER are, in acest moment, un produs de exceptie, complet, care, pe langa performantele garantate initial in ZERTIFIKAT – vopsea superlavabila, putere mare de acoperire, usurinta in aplicare, grad ridicat de alb – aduce beneficii noi: efect indelungat antimicrobian, inclusiv antimucegai, testat in laboratoare din tari cu standarde ridicate privind sanatatea (Japonia si Germania).

Toate aceste calitati il recomanda atat pentru spatiile de locuit, cat si pentru cele cu destinatii speciale, cum sunt gradinitele, scolile, cabinetele medicale, spitalele, constructiile din industria alimentara si farmaceutica.

Firma KÖBER SRL furnizeaza de la produse decorative (produse destinate segmentului DIY si firmelor de constructii), pana la produse speciale pentru protectia metalului, produse pentru protectia lemnului, vopsele pulberi si produse auto. De asemenea, este unul dintre putinii producatori de rasini din Romania. KÖBER are certificat Sistemul de Management de catre TÜV SÜDDEUTSCHLAND si Sistemul de Asigurare a Calitatii de catre GERMANISCHER LLOYD CERTIFICATION GmbH , fiind prima firma din industria lacurilor si vopselelor care a obtinut (in 2000) un sistem certificat de Management de Mediu.

Pentru a veni in intampinarea clientilor sai, produsele firmei, atat cele in solvent organic, cat si cele in dispersie apoasa, au fost testate in cadrul laboratoarelor autorizate, obtinand agremente tehnice ale ICECON.

Informatii suplimentare pe www.kober.ro si www.ZERTIFIKAT.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 69 – aprilie 2011, pag. 69Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/04/11/kober-zertifikat/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.