«

»

BAUMIT: FATADA ANULUI 2010 – traditie, calitate, estetica

Share

Si in asa-zisa vreme de… criza, marile firme, care respecta piata pe care-si desfac produsele si serviciile, isi permit sa evidentieze, intr-un cadru festiv dar amical, performantele ofertei lor pentru lucrarile de investitii.

Este ceea ce s-a intamplat recent intr-una dintre principalele sali ale Palatului Parlamentului, unde cunoscuta firma Baumit si-a premiat castigatorii concursului Baumit: „Fatada anului 2010”.

 

Pentru cei mai putin informati precizam ca Baumit Romania este parte componenta a grupului Schmid Industrie Holding, care inseamna mai mult de 70 de firme si alte investitii strategice in Europa si peste 4.000 de specialisti din Austria si alte 29 tari fideli telurilor holdingului si dedicati satisfacerii cerintelor clientilor.

In cei mai bine de 20 de ani de existenta, marca Baumit a devenit un sinonim al inovatiei, al calitatii de top, al consultantei profesionale si al serviciilor complete. Baumit ofera un sortiment bogat de mortare uscate, materiale de renovare pentru pardoseli si pereti sau fatade, sisteme termoizolante pentru fatade, tencuieli si sape.

Materialele, sistemele si tehnologiile de la Baumit sunt cu un pas inaintea celor similare ale altor marci, sloganul companiei „Idei cu viitor“ avand acoperire in realitatea imediata.

Performantele materialelor produse sub marca Baumit sunt permanent testate in laboratoarele din Austria, astfel incat parametrii inscrisi in fisele tehnice nu sunt doar simple cifre, ci nivelul la care compania isi face datoria fata de clientii sai.

Pe langa numeroasele premii obtinute pentru calitatea produselor sale, Baumit Romania are si o permanenta preocupare pentru sporirea increderii si loialitatii clientilor sai, metode noi de transport si livrare, dar si de informare permanenta a investitorilor, constructorilor si arhitectilor, care apreciaza marca Baumit ca fiind un partener pe care te poti baza.

Toate aceste valori nenegociabile pentru compania Baumit Romania, precum si eforturile facute de investitorii, arhitectii si constructorii care au folosit marca Baumit in conditii economice aspre, au determinat organizarea si in anul acesta a ceea ce repre­zinta competitia perfecta a calitatii si competentei la nivel inalt, concursul Baumit „Fatada Anului – 2010“. Astfel, concursul este, pe langa continuarea unei traditii, si expresia consideratiei pe care o poarta Baumit clientilor sai.

Concursul se adreseaza atat arhitectilor si constructorilor, cat si investitorilor.

Juriul care a desemnat castigatorii la fiecare categorie a fost format din:

– profesor dr. arh. Sorin Vasilescu – catedra Studiul Formei si Design, Scoala de Inalte Studii a Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu – Bucuresti

– lector dr. arh. Mihai DriScu – Facultatea de Arhitectura G.M.Cantacuzino, lasi

– arh. Adrian-Florin Ionasiu editor revista de arhitectura, membru al consiliului teritorial OAR, filiala Timis

– arh. Cristian Cocioba – director executiv BICAU

– ing. Laurentiu LupuSor – director general Baumit Romania.

Ca de fiecare data, participanta la o asemenea festi­vitate profesionala, Revista Constructiilor va supune atentiei si principalele constructii premiate pentru fatadele lor, ca urmare a folosirii cu succes a produselor Baumit destinate esteticii cladirilor de orice gen.

Iata, asadar, cele patru categorii de concurs si lucrarile clasate pe locul intai la fiecare sectiune:

Locuinte unifamiliale – Cladiri noi si reabilitate: Premiul I – Locuinta unifamiliala – Bucuresti, Str. Roma nr. 37 – Reabilitare;

Constructii noi – Cladiri de locuinte, cladiri administrative si hoteluri: Premiul I – Casa pentru batrani – Casa Harmonia Timisoara;

Constructii reabilitate – Reconstructii, reabi­litare si restaurare: Premiul I – Pavilion Germoplasma in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara – Cluj Napoca;

Lucrari din Republica Moldova: Premiul I – Ansamblu rezidential Ciocarlia – Chisinau.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 71 – iunie 2011, pag. 4Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/06/11/baumit-fatada-anului-2010-traditie-calitate-estetica/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.