«

»

Mapei: Caravana MAPEI® „Cei 4 Fantastici“ viziteaza 31 orase din tara!

Share

Producatorul international de materiale de constructii, Mapei® desfasoara, la nivel national, in magazinele de tip Do-it-Yourself in care este prezent in Romania, campania „Cei 4 Fantastici“, destinata interactiunii directe cu publicul sau.

Evenimentul „Cele mai bune materiale isi demonstreaza forta!“, lansat in luna martie a.c. la Iasi, este organizat sub forma unei caravane, care trece anul acesta prin cele mai mari orase din tara: Bacau, Braila, Suceava, Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara, Craiova, Brasov, Constanta etc.

Conceptul „Cei 4 Fantastici“ incearca evadarea din contextul clasic al comunicarii si promovarii materialelor de constructii, trecand de la formulari utilizate in mod frecvent, precum „cel mai bun“, „numarul 1“ etc., la demonstratii tehnice intr-un cadru neconventional, pentru a arata utilitatea produselor, dar si calitatile lor performante. Cat timp „Cele mai bune materiale isi demonstreaza forta“, participantii se pot relaxa, pot castiga multe premii instant sau pot afla de la specialistii Mapei®, cat mai multe solutii dar si sfaturi practice pentru amenajarea si finisarea apartamentului sau casei.

Demararea acestei actiuni de tip Below the Line sustine conceptul de comunicare, avand drept scop cresterea notorietatii produselor, stimularea testarii si adoptarii solutiilor Mapei® in randul factorilor de decizie, respectiv al clientilor finali si al micilor meseriasi.

La nivel mondial, grupul Mapei® are in portofoliu o gama de peste 1.300 de produse si detine 58 centre de productie pe 5 continente, in 25 de tari, avand peste 6.100 de angajati.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 71 – iunie 2011, pag. 45Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/06/11/mapei-caravana-mapei-cei-4-fantastici-viziteaza-31-orase-din-tara/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.