«

»

ROM FRACHT: Performante – Eficienta

Share

Rom Fracht este o societate cu traditie in domeniul transporturilor avand un portofoliu de clienti intre care 97% sunt externi.

Pentru o desfa­surare eficienta a acestor activitati dispunem de un depozit logistic, tampon, in Bucuresti ceea ce confera firmei posibilitatea de a face grupaje in functie de comenzi. In acest mod serviciile de transport oferite sunt complete, cu conditia ca incarcatura sa fie preluata direct de la furnizor si livrata fiecarui destinatar in parte. De aceea, nu doar transportul ci si distributia de tipul „door to door“ fac parte integranta din serviciile noastre.

Firma Rom Fracht este pre­zenta si pe piata pardoselilor din Romania cu o paleta larga de produse. Venim, astfel, in intampinarea clientilor cu cel mai bun raport calitate-pret la asemenea produse.

Suntem specializati, de asemenea, in fibre din polipropilena si metalice pentru armarea dispersa a betoanelor dar si in rosturi de dilatare, quart, vopsele epoxidice si poliuretanice etc.

Fibrele din polipropilena inlocuiesc tot ceea ce inseamna armarea clasica realizata cu otel-beton, plasa sudata sau fibre metalice.

Datorita faptului ca este o tehnologie relativ noua, primul obiectiv este reducerea cheltuielilor cu mano­pera si costurile scazute pe lucrare. Cali­tatile fibrelor din polipropi­lena si me­talice pentru armarea dispersa precum si volumul lor mic le confera superioritate fata de alte materiale folosite in acelasi scop. Avantajele folosirii acestor produse nu se opresc aici, ele avand si alte performante.

Gama noastra larga de fibre este destinata pentru 3 mari categorii de lucrari:

• armare dispersa FORTA FERRO si FIBRA METALICA (inlo­cuieste plasa sudata sau otelul-beton);

• fibre pentru eliminarea micro­fisurilor in orice tip de betoane ECONO MONO, MIGHTY MONO, NILO MONO. Aceste fibre se preteaza foarte bine si la tencuieli;

• fibre pentru sape (armeaza si controleaza termic) SUPER NET, ECONO NET, ULTRA NET. Inlocuirea plasei sudate la sape de la 1 cm la 10 cm, si nu numai, inclusiv suprabetonari. Se pre­teaza, de asemenea, la lucrarile de incalzire in pardoaseala.

Fibrele pentru microfisuri se pot folosi si in combinatie cu cele de armare ori cele pentru sape.

Folosind pentru armare fibre din polipropilena puteti obtine economii substantiale in comparatie cu orice alt tip de armare, produsele FORTA FERRO pretandu-se la armarea dispersa unde raportul fata de fibra metalica este de 1:10.

De mentionat ca, numai in acest an, s-au turnat 120.000 mp beton cu fibre furnizate de Rom Fracht.

 

Exista, si pe piata romaneasca, oferte de produse de ultima ora, cu performante care asigura producti­vitate si eficienta pentru piata constructiilor.

Una dintre firmele cu asemenea parametri este Rom Fracht, a carei scurta carte de vizita o recomanda arhitectilor, proiectantilor, constructorilor si beneficiarilor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 71 – iunie 2011, pag. 13

 

Autor:
Florin Florian, director vanzariDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/06/11/rom-fracht-performante-eficienta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.