«

»

GIROM: Produse de nota 10 la expozitii dar si la magazinul firmei

Share

Firmele de prestigiu, care se respecta, indiferent ca este sau nu este „criza“, continua sa-si faca promotie pentru produsele si serviciile oferite potentialilor clienti, cu precadere intr-o asemenea situatie economica.

Unul dintre mijloacele care pot asigura, cel putin teoretic, sanse de reusita in afaceri, il reprezinta si participarea la manifestarile expozitionale nationale sau internationale in domeniu. In cazul noastru, cel al constructiilor.

La inceputul lunii iunie a.c. in capitala tarii noastre a avut loc expozitia „Ambient“, prilej cu care firmele si-au etalat cele mai recente sau traditionale produse oferite beneficiarilor dornici de nou, modern, functional si eficient.

Un loc central din rotonda Romexpo l-a ocupat cunoscuta firma GIROM InternaTional, condusa de dl. Gheorghe Oprican, firma furnizoare de materiale pentru finisarea constructiilor de orice gen.

 

Dintre acestea, ceramica italiana se recomanda singura, ea fiind considerata de cea mai buna calitate.

Girom International detine si furnizeaza o gama completa de placi ceramice din gresie, faianta, klinker, mozaic vitroceramic si mo­zaic ceramic. Livrarea din stoc se poate face pe loc sau pe comanda pentru placi ceramice de gresie si faianta de la cei mai renumiti producatori din Italia.

Brandurile comercializate de Girom International apartin multor firme renumite ca: MARAZZI Italia, MARAZZI Spania, GRANITIFIANDRE, FAP CERAMICHE, TAGINA, SANT’ AGOSTINO, IMPRONTA ITALGRANITI, MIRAGE, ENERGIE KER, TOSCOKER, KERKO, SERENI­S­SIMA CIR CERAMI­CHE CAPRI, CERCOM, RAKO LB OBJECT.

Gama de placi ceramice pentru placarea peretilor sau a pardoselilor in spatiile rezidentiale interioare este compusa din placi de gresie, placi de faianta si optional, cu piese speciale: placi de faianta cu decoruri, decoruri tip brau (listelli), piese ceramice speciale de colturi, placi gen gresie glazurata, modele si chenare din placi speciale de gresie glazurata precum si gresie glazurata antiderapanta pentru spatii umede.

Oferta mai cuprinde placi cera­mice din gresie portelanata pentru placari exterioare sau interioare, atat la pereti cat si la pardoseli, inclusiv pardoseli puternic solicitate mecanic sau chimic. Placile de gresie portelanata pot avea suprafata mata, lucioasa (slefuita), smaltuita iar culoarea repartizata in masa placilor.

Placile se pot furniza si in varianta cu grosimea majorata de 12 mm sau 14 mm. In cazul placarilor pentru pardoseli industriale de trafic greu: gresie portelanata antiacida pentru industria alimentara, gresie portelanata pentru pardoseli de trafic intens si gresie portelanata antiderapanta pentru service-uri, fast food-uri, fabrici de lapte, abatoare, fabrici de bere etc. Gresia portelanata se livreaza, optional, cu piese speciale: plinta, placi pentru trepte, placi pentru contratrepte, plinta pentru placile treptelor.

In magazinul firmei puteti gasi in permanenta si o gama completa de placi de klinker Stroher, placi cerami­ce extrudate sau presate pentru interior sau exterior. O varietate eleganta care imita caramida aparenta pentru placarea soclurilor, a fatadelor, a aleilor sau a teraselor. Placi cera­mice modulate, insotite de piese speciale, pentru placarea treptelor, a contratreptelor si a glafurilor exterioare sau interioare, plinte pentru pereti si scari, piese de colt interior sau exterior, decoruri si… multa inovatie… Placi ceramice presate, pentru placari in spatii rezidentiale, spatii comerciale sau spatii industriale.

O alta familie de produse oferite de Girom International o repre­zinta gama completa de mozaicuri. Mozaicul vitroceramic BISAZZA cu cea mai impresionanta varietate de nuante, culori si modele, placu­tele de mozaic din sticla care creeaza un design atragator, cu totul unic in peisajul placarilor.

Mozaicul din sticla se foloseste la placarea pardoselilor si a peretilor bailor, a piscinelor, la imbracarea stalpilor sau a formelor curbe. Datorita celei mai avansate tehnologii, cu mo­za­icul Bisazza se pot crea modele care alcatuiesc, dupa montaj, un tablou cu dimensiunea unei fatade de casa. Mozaicul din sticla se livreaza gata aranjat, in module numerotate, alcatuite din placute individuale lipite pe suport tip foaie de hartie sau pe plasa din fibra de sticla.

Pe langa placutele de mozaic din sticla, furnizam si placi compozite Glass mozaic Bisazza.

Mozaic din sticla MOSAICO+, modele de mozaic cu un trend modern, cu posibilitati cromatice uluitoare, alcatuit din placute individuale montate pe suport de hartie sau plasa din fibra de sticla. Placutele de mozaic individuale pot avea forma circulara, romboidala, trapezoidala, dreptunghiulara sau patrata. Placu­tele care alcatuiesc mozaicul pot fi transparente, opace, semiopace. Aranjarea placutelor poate fi in model uni sau mix design. O diversitate care se exprima in peste 450 de articole.

Girom InternaTional produce, in acelasi timp, in fabrica din Pitesti, Arges, o gama larga de mozaic cera­mic din gresie portelanata.

Mozaicul din gresie portelanata se foloseste la placari interioare sau exterioare, placarile fiind rezistente la inghet. Mozaicul din gresie portelanata se livreaza la comanda in functie de cerintele beneficiarului, a arhitectului sau a designer-ului, intr-o varietate de nuante si modele practic nelimitata. Fata de varianta clasica realizam si mozaic ceramic anticat. Toata gama de mozaic ceramic se livreaza in module cu piese indivi­duale prinse pe retea din plasa de fibra de sticla; in acest mod se asi­gura un montaj mai usor si mai sigur iar chituirea rosturilor nu mai pune probleme.

Generoasa oferta a firmei Girom InternaTional este una de largi dimen­siuni (scule, sape, produse pentru nivelare, hidroizolatii, amorse, adezivi, chituri, produse complementare), o varietate greu de epuizat intr-o singura prezentare.

Este si motivul pentru care va invitam sa cititi in numerele urma­toare ale Revistei Constructiilor date despre alte grupe de produse oferite pietei constructiilor de catre renumita firma bucuresteana.

Asadar, va urma!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 72 – iulie 2011, pag. 10Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/07/12/girom-produse-de-nota-10-la-expozitii-dar-si-la-magazinul-firmei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.