«

»

GIROM: Produse de nota 10 la expozitii dar si la magazinul firmei

Share

Continuam sa va prezentam, si in acest numar al Revistei Constructiilor, produsele si serviciile oferite de GIROM INTERNATIONAL pietei materialelor de constructii pentru a avea posibilitatea ca dumneavoastra sa optati pentru variantele cele mai convenabile si eficiente, atunci cand faceti o lucrare noua de constructie sau una de modernizare.

 

Asadar, pentru punerea in opera a produselor comercializate, GIROM va pune la dispozitie si SIRI (scule pentru constructii) intr-o gama completa de scule si unelte pentru pozatori:

• spatule lise din otel pentru aplicarea de gleturi, tinciuri, sape autoni­­velante etc.;

• spatule cu dinti pentru aplicarea de adeziv la pozarea de mozaic, klinker, gresie, piatra naturala;

• spatule de chituire cu cauciuc special, diversificat pentru aplicarea de chituri de rosturi de ciment sau chituri pe baza de rasini epoxidice;

• spatule prevazute cu pasla abraziva pentru spalarea si finisarea chiturilor de rosturi pe baza de rasini epoxidice;

• bureti speciali pentru spalarea si finisarea chiturilor de rosturi;

• distantieri din plastic pentru rosturi; ventuze pentru manipularea placilor ceramice de mari dimensiuni;

• masini electrice cu banc mobil pentru taierea placilor de gresie, inclusiv gresie portelanata; masinile pot executa si bizotarea placilor pentru plinta;

• masini manuale si mici dispozitive pentru taierea placilor de gresie si faianta;

• freze si accesorii pentru execu­tarea de orificii circulare in placi ceramice.

In ceea ce priveste colaborarea cu firma MAPEI, aceasta se refera la o gama completa pentru punerea in opera a placilor ceramice sau din piatra naturala.

Alte produse care fac obiectul activitatii firmei

 

• SAPE

Materiale utilizate la pregatirea stratului suport, constand din mortare sau lianti pentru prepararea mortarului de sapa de egalizare, cu intarire si uscare rapida: Mapecem, Topcem.

Rasini epoxidice pentru repararea fisurilor din suportul existent sau cu rol de amorse de aderenta utilizate la aplicarea sapelor de egalizare: Eporip, Eporip Turbo.

 

• PRODUSE PENTRU NIVELARE

Pardoseli – sape autonivelante, au rolul de a prelua diferentele de nivel (3-30 mm) ale stratului suport; se toarna pe placi din beton, sape grosiere sau de egalizare, mai ales la montajul ulterior de acoperiri calde (linoleum, covor pvc, mocheta, parchet): Novoplan 21, Ultraplan Eco, Ultraplan Maxi.

Pereti – mortare predozate cu consistenta tixotropica, ce se aplica cu rol de tencuiala sau ca mortar cu uscare rapida, la reparatii localizate, pentru a scurta durata operatiunilor de placare: Nivoplan.

Latex pe baza de cauciuc sintetic – un aditiv cu intrebuintari multiple, prepararea amorsei de aderenta la turnarea sapelor grosiere, prepararea spritului adeziv pentru structuri din beton sau zidarie de caramida, aplicat inainte de tencuire, aditiv pentru tencuieli sau sape, aditiv pentru mortare clasice utilizate la placari ceramice la exterior: Planicrete.

 

HIDROIZOLATII

Bicomponente pe baza de ciment, elastice, pentru suprafete care vor fi in contact permanent cu apa (piscine, balcoane, terase, bazine de apa): Mapelastic, Mapelastic Smart.

Pe baza de rasini in dispersie, elastice, pentru suprafete care vor fi in contact intermitent cu apa (pereti gips carton la bai, grupuri sanitare, bucatarii): Mapegum WPS.

Materiale complementare, profile de etansare elastice din cauciuc, pentru etansarea imbinarilor pereti / pereti sau pereti/sapa pe care se aplica hidroizolatii: Mapeband PE 120, Mapeband.

 

AMORSE

Materiale pe baza de rasini acrilice sau epoxidice. Sunt folosite la aplicarea sapelor autonivelante, a hidroizolatiilor sau chiar a unor adezivi avand cu precadere rol de a reduce absorbtia de apa a stratului suport (amorse acrilice) sau de intarire, consolidare si impermeabilizare (amorse epoxidice sau poliuretanice) a suportului: Primer G, Primer S, Mapeprim SP, Mapeprim 1K, Primer MF, Primer EP.

 

ADEZIVI PENTRU GRESIE, FAIANTA, MOZAIC SI PIATRA NATURALA

Adezivi pe baza de ciment – Standard C1: Kerabond, KerabondT;

Adezivi imbunatatiti C2: Adesilex P9, Keraflex Maxi, Granirapid, Elastorapid;

Latex Isolastic de amestec cu adezivi C1, rezultand un adeziv imbunatatit C2: Isolastic + Kerabond;

Adezivi pe baza de rasini sintetice in dispersie (D): Adesilex P22;

Adezivi pe baza de rasini de reactie (R): Keralastic, Keralastic T, Kerapoxy Adhesives.

 

• CHITURI DE ROSTURI SI ETANSANTI ELASTICI

Mortare pe baza de ciment: Ultracolor Plus, Keracolor FF, Keracolor GG, Fugolastic;

Mortare pe baza de rasini epoxidice: Kerapoxy, Kerapoxy Design, Kerapoxy SP;

Etansanti siliconici: Mapesil AC, Mapesil LM;

Etansanti epoxipoliuretanici si poliuretanici: Mapeflex PU21, Mapeflex PU50 SL, Mapeflex PU55 SL.

 

• PRODUSE COMPLEMENTARE

Detergenti pentru curatarea resturilor de adezivi si a chiturilor de rosturi: Keranet Pulbere, Keranet lichid.

 

Girom International pune la dispozitia clientilor sai un show-room de peste 800 mp, aflat in Bucuresti, b-dul Iuliu Maniu 409, cu expozitoare sau placaje puse in opera, pentru a reliefa, cu adevarat, calitatea si finetea ceramicii italiene, obiecte sanitare, accesorii sanitare, baterii, cazi acril, cazi cu hidromasaj, cabine de dus, cabine cu hidromasaj, mobilier de baie.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 73 – august 2011, pag. 6Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/08/18/girom-produse-de-nota-10-la-expozitii-dar-si-la-magazinul-firmei-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.