«

»

Castiga autonomie cu ALSAFIX

Share

Grupul ALSAFIX – specializat in fixare profesionala – si-a inceput activitatea in 1994 in Franta, devenind unul dintre cele mai importante nume de pe piata distributiei de sisteme de fixare. Ca o dezvoltare fireasca, din 2006 Grupul Alsafix este prezent in Romania, iar din 2007 in Spania.

ALSAFIX va propune toate tehnologiile de fixare existente la momentul actual si solutii complete de la scule la accesorii, de la surse de energie la consumabile.

Fixarea cu agrafe, fixarea in cuie, gaurirea, fixarea cu organe de asamblare, insurubarea, decuparea si conectica sunt operatiuni care ne reprezinta la modul profesional si alcatuiesc spiritul ALSAFIX.

Garantia calitatii este asigurata de colaborarea cu parteneri de renume mondial ca: PANASONIC, MAX, POWERS.

Incepand cu anul 2009 ALSAFIX a lansat o gama de produse purtand marca firmei, gama care include: masini de batut cuie, capsatoare, masini de insurubat pneumatice sau compresoare.

Va prezentam, in continuare, cateva dintre produsele noastre.

Intreaga lista cu produsele firmei o gasiti parcurgand catalogul de pe site-ul www.alsafix.ro.

 

Masina cu acumulatori pentru legat fier-beton

Masina de legat fier-beton este ideala pentru fierarii betonisti. Ea inlocuieste efortul a aproximativ 5 oameni, fiecare legatura putand fi efectuata in numai o secunda. Utilizarea acestei masini previne aparitia unor boli profesionale reprezentate de afectiuni la incheieturile mainilor. Masinile de legat fier beton sunt disponibile in doua variante, pentru legaturi intre 20 mm – 65 mm si pentru legaturi intre 20 mm – 39 mm, prevazute cu motoare fara perii si acumulatori Li-Ion, cu o autonomie de 2.000 de legaturi. Sarma utilizata este dispusa pe bobine special concepute.

Cu fiecare bobina se pot efectua 120 de legaturi, fara nicio pierdere de sarma. Utilizarea acestei scule este foarte simpla si nu necesita o calificare speciala. Ea poate fi folosita cu o singura mana, avand o greutate redusa de numai 2,4 kg.

Creste productivitatea de 5 ori!

 

Generatorul electric de 7,5 kva

Grupul electrogen ALSAGRUP 7000 este un generator de curent electric de inalta performanta. Dotat cu un rezervor de 25 l pentru benzina super fara plumb si motor de 420 cc, ofera o autonomie de 9 ore si o putere de 7,5 kva.

Foarte usor de utilizat pe santier, fiind prevazut cu manere si roti adecvate. De asemenea, nivelul sonor produs este redus – 90 db.

Poate fi folosit la majoritatea compresoarelor monofazate.

 

Masini autonome cu gaz pentru batut cuie

In beton si otel: disponibila in 3 variante, pentru diferite aplicatii.

Este solutia ideala pentru: fixarea profilelor pentru gips carton, prinderea izolatiei pe beton, a panourilor de tabla pe structura metalica sau a oricaror prinderi pe beton sau otel.

Prevazute cu accesorii special concepute in vederea unei utilizari simple si sigure (ex.: clipsuri, bride, rondele etc.), aceste scule reprezinta un important ajutor si pentru fixarea diferitelor instalatii (cabluri, tevi, conducte etc.).

In lemn, utilizeaza cuie de la 45 mm pana la 90 mm lungime pentru fixat astereala pe acoperis, sau pentru orice fixari in lemn acolo unde conectarea la o retea de aer comprimat nu este convenabila.

Masinile autonome cu butelie de gaz pentru batut cuie nu sunt supuse regimului armelor si munitiilor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 74 – septembrie 2011, pag. 48Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/09/18/castiga-autonomie-cu-alsafix/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.