«

»

Modernul oferit de GIROM, posibil si in casa dumneavoastra!

Share

Daca agreem, din ce in ce mai mult in zilele noastre, ca habitatul sa fie functional, modern si eficient trebuie sa ne procuram produsele de finisare a cladirilor de la firme consacrate in domeniu. Si aceasta, cu deosebire atunci cand este vorba de placarea peretilor si pardoselilor dar si pentru anumite „mofturi” cum ar fi piscinele sau exponatele miniparcurilor familiale.

Cu bani relativ putini, putem sa ne cream un mediu ambiant ecologic care sa ne faca sa nu regretam ca traim in interiorul unei localitati.

Spunandu-va aceste lucruri incercam sa va determinam (fara nicio teama ca am gresi) sa alegeti produsele respective din bogata si variata oferta pusa la dispozitia dumneavoastra de prestigioasa firma Girom International cu sediul in Bucuresti.

Cine este, deci, Girom?

 

In cei peste 22 ani de economie de piata, pe care i-am parcurs pana in prezent, am avut ocazia sa asistam la evolutia multor societati comerciale. Una dintre aceste societati este si firma noastra care a avut o evolutie normala, „sanatoasa“, crescand de la an la an, atat cat ne-a permis economia de piata in perioada de tranzitie pe care o parcurgem, ajungand, intr-un timp relativ scurt, lider printre furnizorii de placi ceramice.

Societatea comerciala GIROM INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 2000, dobandind experienta de la GIROM COMIMPEX, care activeaza in domeniul materialelor de constructii si amenajarilor interioare inca din anul 1995.

Refugiul nostru citadin este, sau ar trebui sa fie, mediul ambiant oferit de spatiile in care locuim. Ele, cel putin in conceptia moderna de habitat, sunt cele care au menirea sa ne deconecteze de tumultul trepidant al locului de munca sau de traseele pe care circulam, acolo unde ritmul si aglome­ratia sunt stresante pentru fiecare dintre noi. lata de ce, acasa trebuie sa ne simtim cel mai bine! Pentru o asemenea dorinta sunt necesare mai multe lucruri: casa ca atare, imaginatia, oferta pietei, conceptia arhitecturala si nu in ultimul rand, banii.

Ne-am propus de la bun inceput si am reusit, cu succes spunem noi, de-a lungul acestor ani, sa aducem pe piata romaneasca produse de la cele mai renumite firme producatoare de gresie si faianta din Europa si chiar din lume: Marazzi, Graniti Fiandre, Bisazza, Fap Cera­miche, Tuscania, Stroher, Enegie Ker, II Cavallino, Tosco Ker, Gardenia, Serenissima, Cir, Cecom, SIRI, Mapei. Toate sunt nume cu deosebita rezonanta pe plan international.

Fiecare fabrica cu care colabo­ram a reusit sa vina pe piata noastra cu produse speciale, de cea mai buna calitate:

MARAZZI – cu seturi de gresie faianta, list si decor intr-o gama larga de modele, culori si dimensiuni;

GRANITI FIANDRE – cu gresie portelanata rectificata colorata in masa care imita marmura si granitul;

FAP CERAMICHE – cu faianta de formate mari rectificate si gresii la culoare cu un design modern;

TUSCANIA – folosita cu succes in casele de munte, dar si in vilele moderne, confera un aspect rustic;

BISAZZA – specializata in ceramica pentru piscine, ofera sute de modele, iar daca acestea nu va satisfac gusturile va puteti crea, din ele, propriul model;

GARDENIA – caracteristici tehnice diverse, pentru a acoperi o gama cat mai larga de destinatii, care tin seama de toate exigentele clientilor;

ENERGIE KER – cu gresie portelanata pentru terase, pentru livinguri;

STROHER – cu klinker intr-o gama bogata de dimensiuni si culori;

SIRI – cu scule si accesorii pentru montat gresia si faianta;

MAPEI – adeziv si chituri pentru gresie, faianta, piscine.

Toate produsele noastre au certificate de garantie si sunt agrementate de Laboratorul CCCF Bucuresti. Ele corespund standardelor internationale in ceea ce priveste caracteristicile tehnice, calibrarea si tonalitatea.

As vrea, in final, sa amintesc doar o parte dintre obiectivele importante din Bucuresti si din tara, amenajate in acesti ani cu materiale ceramice de la GIROM INTERNATIONAL: show-room-ul Peugeot, magazinele Carrefour, McDonald’s, Opel, Steilmann, Banca Agricola, hotelul Crown Plaza, sediul Pro Rapid, Universitatea din Pitesti, sediul Coca Cola, discoteca Vox Univers.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 74 – septembrie 2011, pag. 26

 

Autor:
Razvan Oprican – director marketing Girom InternationalDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/09/18/modernul-oferit-de-girom-posibil-si-in-casa-dumneavoastra/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.