«

»

CARPATCEMENT: HeidelbergCement Group in Romania – sub semnul performantei !

Share

HeidelbergCement este unul dintre cei mai mari investitori germani din Romania. Grupul are activitati in domeniul productiei de ciment, betoane si agregate, prin companiile CARPATCEMENT Holding, CARPAT BETON si respectiv CARPAT AGREGATE.

 

Stim ca succesul clientilor nostri este si succesul nostru!

De aceea, ne maximizam efortu­rile pentru a le oferi produse si servicii de calitate bazandu-ne pe cerce­tarea stiintifica locala si pe transferul de know-how din exterior, in special de la centrul nostru teh­nologic din Heidelberg.

Cimentul CARPATCEMENT® este un produs standardizat insa stabilitatea recu­noscuta a parametrilor sai tehnici, precum si modul cum este acceptat si utilizat in diferite aplicatii (clase de expunere la actiunea mediului inconjurator „X”), reprezinta cheile in care trebuie citita performanta sa deosebita, recunoscuta si garantata.

Beneficiind de un laborator propriu de inalta calificare, in cadrul statiei de la Mogosoaia, CARPAT BETON analizeaza in permanenta lansarea pe piata a unor betoane cu caracteristici speciale, care sa aduca valoare adaugata clientilor sai.

In pofida schimbarilor si provoca­rilor economice ale ultimei perioade, companiile grupului HeidelbergCement din Romania se bazeaza, in conti­nu­are, pe aceleasi principii: abordarea realista, apropierea fata de afacere, leadership consecvent, manage­men­tul strict al costu­rilor precum si capa­citatea de a actiona decisiv.

Obiectivul nostru comun este sa formam cea mai buna echipa de mana­gement din industrie iar produsele si serviciile noastre sa reprezinte un etalon in ceea ce priveste calitatea, eficienta si promptitudinea livrarilor si serviciilor asociate.

Toate acestea reprezinta factorii esentiali ai succe­sului nostru!

Intr-un mediu de piata concu­rential este necesar sa asiguram si sa inspiram incredere in serviciile si produsele noastre, fiecarui client in parte, pentru fiecare proiect si zi de zi!

Construim relatii pe termen lung cu partenerii si clientii nostri avand ca fundament livrarea unor produse performante, increderea, corectitu­dinea si integritatea profesionala, urmarind sa le oferim, intotdeauna, un maxim de beneficii.

Producerea cimentului, betonului si agregatelor reprezinta activitati industriale provocatoare! Avand la baza puternica traditie tehnica locala precum si pregatirea continua de la locul de munca detinem cunostinte excelente pentru a ne organiza si a aborda situatiile dificile cu responsa­bilitate, calm si profesionalism.

Stim ca succesul companiilor ce formeaza Heidelberg­Cement Group in Romania, al produselor si serviciilor noastre, depinde de competenta, per­forman­ta si reali­zarile angajatilor nostri si actionam in consecinta!

Beneficiind de o puternica experienta la nivel european, transmisa in cadrul Grupului HeidelbergCement, suntem pregatiti sa contribuim la ma­rile lucrari de constructii aco­perind intreaga gama de cerinte ale clientilor nostri, de la consultanta tehnica pana la oferirea de solutii complete pentru punerea in aplicare a proiectelor.

Din punctul nostru de vedere, construirea auto­strazilor si drumurilor in solutia de structura rutiera rigida (beton de ciment) este alternativa performanta, cu cea mai buna rata de succes atat din punct de vedere al cali­tatii si durabilitatii cat si din punct de vedere al eficientei economice.

Sustinem toate masurile si initiativele care conduc la cresterea durabilitatii constructiilor si propunem reali­zarea de reglementari tehnice nationale care sa aco­pere aplicatiile avand o durata de serviciu mare, de peste 100 de ani, asa cum sunt podurile, viaductele, tunelurile, constructiile monumentale de utilitate socio-economica, politica si religioasa, hidrocentralele, depozitele de deseuri radioactive etc.

Pe langa cimenturile uzuale, CARPATCEMENT Holding produce si comercializeaza si cimenturi cu carac­teristici speciale pentru betoa­ne de inalta rezistenta, pentru lucrari masive (elemente de constructii cu dimensiuni mari) precum si pentru betoane executate in medii cu agresivitate chimica ridicata etc.

Prin pozitionarea favorabila a celor trei fabrici ale sale (Bicaz, Deva si Fieni), in cele trei provincii istorice ale Romaniei, CARPATCEMENT Holding acopera in mod eficient intreg teritoriul national.

CARPAT BETON, client reprezen­tativ al CARPATCEMENT Holding, dispune de o acoperire nationala, avand o retea de 18 statii de betoane, localizate in Mogosoaia, Jilava, Militari, Pantelimon, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Constanta, Braila – Vadeni, Brasov, Bacau, Suceava, Iasi, Iasi – Letcani, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Targu-Mures. Aceste statii performante, cu capacitati de productie variate – pana la 3 mc/sarja si sisteme electronice de dozare – pot prepara si furniza betoane si mortare cu calitate garantata si in conditii extreme de temperatura a mediului ambiant.

Serviciile de trans­port si pompare a betonului sunt asigurate de compania Carpat Beton Servicii Pompe, contribuind astfel la asigurarea cerintelor de eficienta si calitate pentru produsul livrat.

Prin cele 7 cariere si 7 balastiere detinute de CARPAT AGREGATE se produc si se comercializeaza agregate naturale si concasate (nisip, pietris, margaritar si piatra concasata) pentru industria materialelor de constructii si pentru realizarea lucrarilor de infrastructura rutiera si feroviara.

Prin localizarea acestor unitati de productie in 12 judete compania CARPAT AGREGATE asigura livrarea eficienta a acestor materiale.

Companiile care formeaza Heidelberg­Cement Group in Romania sunt puter­nic angajate in oferirea catre clienti a unui maxim de beneficii, in conditii de eficienta tehnolo­gica si profitabilitate.

Dezvoltarea durabila pe care ne angajam sa o respectam si sa o promovam in activitatea noastra curenta se face in conditii de sanatate si securitate in munca, de protectie avansata a mediului inconjurator, de responsabilitate sociala corporativa in comunita­tile unde avem operatiuni si de PERFORMANTA!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 76 – decembrie 2011, pag. 8Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/12/18/carpatcement-heidelbergcement-group-in-romania-sub-semnul-performantei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.