«

»

INJECTOFORAJ: COMACCHIO SRL – 25 de ani

Share

COMACCHIO DRILLING HI-TECH a implinit, pe 23 septembrie 2011, 25 de ani de activitate. Cu acest prilej fabrica a fost deschisa publicului.

 

Peste 600 de invitati, dintre care o treime din “restul lumii”, au colindat printre masinile expuse sau in curs de fabricatie si au avut ocazia sa cunoasca fabrica COMACCHIO din interior.

Halele imense s-au transformat, pentru o zi, intr-o scena festiva unde fratii COMACCHIO au primit felicitari, omagii, premii din partea autoritatilor locale, a clientilor istorici si a colaboratorilor din intreaga lume.

Dupa cuvantari si felicitari, a urmat un somptuos bufet acompaniat de muzica si dans pana seara tarziu.

Pasiunea pentru tehnologie si inovatie pusa in serviciul clientilor a dus la realizarea, de-a lungul anilor, a numeroase brevete vizand siguranta operatorului si simplificarea / automatizarea proceselor de lucru in santier: caruciorul extractor, dispozitivul de protectie pentru evacuarea materialului excavat etc.

Firma COMACCHIO isi asuma meritul pentru contri­butia in dezvoltarea tehnologiei specifice pentru geotermie. Masinile destinate geotermiei sunt echipate astfel incat raspund tuturor cerintelor specifice acestei activitati. Foreza MC 900 GT executa cu ajutorul unui singur operator tot procesul productiv.

De 25 de ani COMACCHIO HI-TECH a facut din cercetare si inovatie propria marca de fabrica. Numeroasele brevete obtinute sunt o dovada a intere­sului si investitiei in cercetare iar rezultatele sunt pe masura.

INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS – COMACCHIO ROMÂNIA este mandra de apartenenta la acest grup.

LA MULTI ANI COMACCHIO !

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 76 – decembrie 2011, pag. 16Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/12/18/injectoforaj-comacchio-srl-25-de-ani/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.