«

»

PRECON SRL – garantia calitatii

Share

SC PRECON SRL, societate comerciala cu capital integral privat, constituita in anul 1991 prin cumpararea unui activ de la SC Progresul SA Bucuresti, are ca principal obiect de activitate producerea si valorificarea elementelor prefabricate din beton, beton armat si beton precomprimat pentru constructii civile, industriale si agricole.

Desi dupa anul 1990 productia de prefabricate a inregistrat o stagnare, SC PRECON SRL a reusit, datorita unui management corespunzator, sa pastreze profilul societatii, precum si angajatii care au, in majoritate, peste 25 de ani vechime in acest domeniu.

SC PRECON SRL s-a aliniat la cerintele legislatiei privind managementul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si responsabilitatii sociale, fiind in posesia tuturor autorizatiilor de functionare impuse de legislatia in vigoare.

Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, dotarii tehnice si umane, SC PRECON SRL este gata pentru a realiza orice tip de prefabricat din beton, necesar investitorilor autohtoni si straini.

 

In cadrul programului de dezvol­tare a societatii, SC PRECON SRL a inaugurat, la 1 decembrie 2005, o linie moderna de producere a stalpilor electrici centrifugati din beton armat si precomprimat, conform noului standard de calitate SR 2970/2005, obliga­toriu in Romania incepand cu 01.06.2006.

La ora actuala, SC PRECON SRL este unicul producator de stalpi electrici SC 10001, 10002, 10005, 15006, 15007, 15014, 15015 din zona Bucurestiului.

Tot pe aceasta linie, se produc stalpi electrici centrifugati tip SF 8-11 pentru liniile electrice de contact RATB, RAT Brasov, RAT Cluj si RAT Ploiesti.

Societatea produce si stalpi electrici din beton precomprimat SE 4T, ST 10T si SE 11T pentru LEA, conform noului SR 2970/2005. Beneficiari: SC ENEL Romania, SC CEZ Oltenia, E’ON Moldova, SC Electrica Muntenia Sud, SC Electrica Muntenia Nord, SC Electrica Dobro­gea, SC Electrica Transilvania Sud, SC Electrica Transilvania Nord, SC Elec­trica Oltenia, SC Electrica Banat.

SC PRECON SRL poseda scri­soa­re de acceptare produs si accept de partener, din partea SC Electrica SA.

SC PRECON SRL participa la moder­nizarea alimentarii cu apa a Bucurestiului si a altor localitati din tara furnizand CAMINE DEBITMETRU MODULATE SPATIALE din 4¸9 piese, pre­fabricate tip APA NOVA DN 50, DN 100, DN 200 ¸ DN 1000, filtre de apa tip M-epurare, cunete si camine de vizitare f800 si f1.000, impreuna cu toata gama de prefabricate necesare retelelor apa-canal.

SC PRECON SRL participa la construirea de supermarketuri, show-roomuri si cartiere rezidentiale prin livrarea de: stalpi si grinzi, rampe, plansee si predale prefabricate.

SC PRECON SRL participa la modernizarea satelor romanesti prin programele europene, furnizand: podete de trecere, timpane de podete – f300, f400, f500, f600, rigole si placute carosabile, elemente de sant etc.

SC PRECON SRL furnizeaza, pen­tru lucrarile de distributie a energiei electrice, camine de tragere instalatii si bransamente electrice, rigole carosabile si necarosabile cu placi de acoperire pentru LES (linii electrice subterane), borne indicatoare trasee cabluri electrice 20 kV (joasa, medie si inalta tensiune).

SC PRECON SRL este inregis­trata la Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii si in Registrul unic al produselor pentru constructii certi­ficate CE (Anexa nr. 2 pozitia nr. 2.43).

Societatea noastra a realizat si a furnizat elemente prefabricate (rigole, capace, casiuri, borduri, parapeti) pentru reabilitarea Autostrazii Bucuresti-Pitesti, a Soselei de Centura a Bucurestiului, Autostrada Transilvania (Bechtel), Auto­strada Bucuresti – Ploiesti – Brasov.

SC PRECON SRL executa:

• prefabricate tip L si T, ziduri de sprijin de diverse dimensiuni pentru amenajarea de depozite agregate minerale, pentru statii de betoane, statii de asfalt etc;

prefabricate pentru imprejmuiri industriale (garduri);

jardi­niere trafic auto;

• la solicitarea beneficia­ri­lor, orice tip de elemente prefabricate armate si precomprimate.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 76 – decembrie 2011, pag. 32Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/12/18/precon-srl-garantia-calitatii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.