«

»

Premiera in Revista Constructiilor: AHM GRAND CONSTRUCT

Share

SC AHM GRAND CONSTRUCT SRL este o societate comerciala cu capital privat, fondata in anul 2009, avand ca domeniu de activitate VÂNZAREA, INCHIRIEREA, SERVICE SI PIESE DE SCHIMB PENTRU UTILAJE DE CONSTRUCTII INDIFERENT DE MARCA SAU AN DE FABRICATIE. De asemenea, asiguram celor interesati FONDURI EUROPENE SI LEASING FINANCIAR SAU OPERATIONAL.

Sectorul serviciilor este vast, fiind structurat astfel incat sa acopere intreaga plaja de necesitati pentru fiecare societate in parte. Firma AHM GRAND CONSTRUCT ofera partenerilor cu care lucreaza o gama noua si variata de utilaje pentru constructii de la firme importante precum CASE CONSTRUCTION si NEW HOLLAND CONSTRUCTION, punand la dispozitia acestora si o echipa profesionista care, prin pregatirea si experienta sa, asigura buna functionare a utilajelor pe care le au in dotare.

 

VANZARI UTILAJE

Societatea noastra comerciali­zeaza o gama variata de utilaje de constructii atat NOI cat si SECOND-HAND, incepand de la clasicul buldo­excavator si continuand cu mini-incarcatoare multifunctionale, excavatoare pe senile sau pneuri, industriale si pentru demolari, incarcatoare frontale, telescopice, buldozore, dumpere s.a.

 

INCHIRIERI UTILAJE

PUNEM LA DISPOZITIA ORICARUI CLIENT UN NUMAR DE 140 DE UTILAJE pentru constructii cat si 200 de utilaje de mica mecanizare.

TOATE ECHIPAMENTELE SI UTILAJELE pentru inchiriere SUNT DE ULTIMA GENERATIE, fiind reinnoite la fiecare 5 ani.

 

SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

SERVICE – Departamentul After Sales al AHM GRAND CONSTRUCT este dezvoltat si perfectionat continuu pentru a face fata oricarei provocari.

Firma noastra va ofera o gama completa de PIESE originale sau aftermarket, din stocul propriu, pentru toate marcile de utilaje.

Pentru satisfacerea cat mai buna a cerintelor clientilor, AHM GRAND CONSTRUCT se angajeaza sub contract sa intervina intr-un timp bine stabilit pentru remedierea oricarei defectiuni aparute. Contractul garanteaza, in acelasi timp, si reduceri la preturile consumabilelor, pieselor de schimb si orei de manopera.

Avand ca prioritate satisfactia clien­tilor, strategia permanenta a companiei a fost sa ofere acestora cele mai bune solutii tehnico-economice, la costuri cat mai reduse.

De retinut ca AHM GRAND CONSTRUCT asigura ASISTENTA TEHNICA, 24/24H, PENTRU TOATE TIPURILE DE UTILAJE INDIFERENT DE MARCA SI AN DE FABRICATIE. In acest sens, firma DISPUNE DE ECHIPE MOBILE DE SERVICE DOTATE CORES­PUNZATOR SI SUPORT ON-LINE.

 

FONDURI EUROPENE – FARA BANI SI COMISION IN AVANS

Pentru cei interesati AHM GRAND CONSTRUCT OFERA POSIBILITATEA DE A ATRAGE FONDURI EUROPENE PENTRU ACHIZITIONAREA DE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII.

Asa ca orice societate poate accesa FONDURI EUROPENE daca, in urma unei analize specifice, se dovedeste a fi eligibila, respectiv ca indeplineste cateva conditii minime:

• Societatea Comerciala sa prezinte profit la data de 31.12.2010;

• Numarul minim de angajati al Societatii sa fie 10;

• Codul CAEN sa reprezinte dome­niul Constructiilor;

• Societatea Comerciala sa nu aiba datorii catre Bugetul de Stat LA MOMENTUL DEPUNERII.

 

LEASING FINANCIAR SAU OPERATIONAL

COLABORAM CU CELE MAI IMPORTANTE SOCIETATI DE LEASING DIN ROMÂNIA si aducem, in permanenta, noutati in gama de produse si servicii iar eforturile sunt reflectate in succesul clientilor cu care societatea noastra are contracte de colaborare.

SC AHM GRAND CONSTRUCT SRL promoveaza o cultura organiza­tionala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Un lucru deosebit de important este ca profesionalismul, promptitudinea si preturile serviciilor oferite de SC AHM GRAND CONSTRUCT SRL reprezinta o dovada certa privind colaborarea fructuoasa cu toti clientii firmei.

Pentru alte informatii puteti sa ne contactati:

– Telefon: 0372.979.997, 0736.389.241

– E-mail: office@ahmutilaje.ro

– Web: www.ahmutilaje.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 76 – decembrie 2011, pag. 42Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2011/12/18/premiera-in-revista-constructiilor-ahm-grand-construct/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.