«

»

CAMSERV: Activitate integrata pentru investitii eficiente

Share

CAM SERV SRL este o societate comerciala cu capital privat fondata in 1994, avand ca domeniu de activitate constructiile si instalatiile aferente acestora. Sectorul serviciilor este vast, fiind structurat astfel incat sa acopere intreaga plaja de necesitati pentru fiecare firma in parte si sa satisfaca toate cerintele si exigentele. Dupa 18 ani de activitate, la CAM SERV SRL s-au conturat cinci domenii principale de activitate, definite ca centre de profit.

 

Constructii – un colectiv de profe­sionisti care insumeaza toate ramurile acestei activitati:

Proiectare – managementul achi­­­zitiei terenurilor, consiliere urba­nis­tica, arhitectura, structura, instalatii;

Executie lucrari de constructii civile, industriale si edilitare cu subdezvoltari pe fiecare capitol – case, grupuri de case, ansambluri reziden­tiale, hale industriale dedicate (fabrici pentru industria alimentara, show-room, service auto), cladiri de birouri, spatii comerciale;

Antreprenoriat general.

Initiator Si finantator de investitii – primul parc rezidential in zona de sud a Bucurestiului – MAMINA-BERCENI.

Vanzari de materiale – desi este o activitate relativ noua a societatii, echipa de agenti bazata pe relatiile si experienta firmei-mama a dezvoltat o miniretea de distributie de materiale pentru constructii, avand in vedere si o capacitate de depozitare (15.000 mp descoperiti si 800 mp acoperiti). In acest sens, departamentul de vanzari a dezvoltat relatii de distri­buitor si parteneriat cu firme renumite, precum: Wienerberger (distribuitor), Weber-Batec (distribuitor), Lindab (distribuitor), Bramac (distribuitor), Romstal (partener), Daw Benta (partener). De asemenea, CAM SERV comerciali­zeaza toate tipurile de cherestea si ofera un pachet de servicii pentru fierul beton pentru constructii (indreptare, taiere, faso­nare, transport).

Tamplarie PVC–aluminiu – desfasu­rata intr-o hala moderna de 600 mp; este un domeniu de activitate garantat atat de utilajele de tip U-R-B-A-N, cat si de profilele germane marca REHAU. Anul 2011 a insemnat o importanta evolutie pentru acest compartiment, o serie de utilaje nou-achizitionate dubland, practic, capacitatea de productie existenta.

O foarte buna productivitate s-a ob­tinut si in ceea ce priveste realiza­rea de pereti-cortina, trei dintre cele mai importante lucrari fiind hala show-room Kia Motors de pe DN1, show-room-ul Kia Motors de pe bulevardul Aviatorilor din Bucuresti si hala proprie a SC CAM SERV SRL.

Distributie combustibil – CAM SERV detine o statie de distributie de combustibil CAMOIL la intersectia dintre Sos. Berceni si Sos. de Centura. Firma are licenta de transport si distributie de combustibili, deti­nand doua auto-cisterne, fiind astfel distribuitor de produse petro­liere pentru mai multe statii de betoane si garaje ale unor importante firme de constructii si distributie din Bucuresti si jud. Ilfov.

Pentru dezvoltarea acestor activi­tati si proiecte, societatea multu­meste celor mai importanti clienti ai sai: BRD Groupe Société Générale, ROHE Romania, Mit Motors International, Ines Group, Ager Bussines Tech, Ranexim SRL, Vertical Construct, Flyper SRL, Cristalex 94, ROEL Elec­trics, Rolly’s SRL, DOOSAN IMGB Romania, Foria Romania.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 78 – februarie 2012, pag. 34Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/02/18/camserv-activitate-integrata-pentru-investitii-eficiente/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.