«

»

INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS – Comacchio Drilling Hi-Tech NEXTECH

Share

Injectoforaj Drilling Tools prezinta in premiera pe piata romaneasca NEXTECH, produs de Comacchio International SA. Acesta este un nou brand al firmei Comacchio Drilling Hi-Tech SA.

NEXTECH este rezultatul studiilor si colaborarii dintre expertii italieni si elvetieni in domeniul forajelor.

Noua masina de foraj a fost conceputa pentru lucrari speciale in santiere dificile.

NEXTECH este o foreza hidraulica pe senile cu centrala integrata, proiectata pentru ancoraje si consolidari cu bare autoperforante.

Complet radiocomandata, usoara si agila, este gandita ca solutie optima pentru situatii de santier dificile, dintre cele mai variate.

Tehnologia cu bare autoperforante, utilizata de obicei pentru consolidarea maselor de roca in galerii stradale, feroviare si miniere, este utilizata din ce in ce mai des in lucrarile de infrastructura si constructii pentru micropiloti, ancoraje si tiranti provizorii.

Ancorajele cu bare autoperforante au urmatoarele avantaje:

• forajul si instalatia sunt rapide, deoarece, concomitent, se poate face si eventuala injectie;

• nu exista bare de foraj de recuperat;

• instalare analoaga pentru orice tip de teren;

• Drill Bits pentru orice tip de teren;

• cavitatea barelor permite nu numai pasajul apei sau a aerului in timpul forajului, dar si injectarea cu lapte de ciment;

• instalarea usoara in spatii restranse.

Prezentata la GEOFLUID Italia, NEXTECH intra pentru prima data pe santier in Elvetia. Din luna noiembrie a anului trecut este disponibila si in Romania.

Pentru orice informatie va invitam sa ne contactati la e-mail: office@injectoforaj.ro sau la telefoanele: 0723.319.328; 0721.840.654.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 78 – februarie 2012, pag. 26Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/02/18/injectoforaj-drilling-tools-comacchio-drilling-hi-tech-nextech-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.