«

»

GEOINSTAL: Economisirea energiei cu echipamente performante

Share

Solarbayer, firma producatoare de echipamente pentru instalatii, ne-a ales pe noi: SC GEO INSTAL SRL din Viseu de Sus – Maramures, ca unici reprezentanti si importatori in Romania.

Solarbayer este un jucator cheie in sectorul energiei solare din Germania si Europa si unul dintre cei mai mari producatori ai cazanelor de incalzire centrala pe combustibil solid, pe principiul gazeificarii lemnului si al boilerelor, cu o experienta in domeniu de peste 30 de ani.

 

Productia echipamentelor care fac obiectul ofertei are loc exclusiv in cele mai moderne hale industriale din Europa, unde functioneaza cei mai noi roboti de sudura, precum si un control strict al calitatii care garanteaza cele mai inalte standarde calitative si o executie ireprosabila a produselor.

Inca de la inceput, fondatorul si directorul general al societatii, dl. Martin Kraus, si-a pus vasta sa experienta, de peste 30 de ani in domeniul cazanelor solare si pe lemn, in slujba inovatiei permanente.

Inca din 2007, Geo Instal a preluat aceasta afacere pe piata din Romania iar armele de baza cu care rezista sunt, in primul rand, calitatea cat si promptitudinea, exigenta si increderea in performantele produselor. Datorita acestor calitati, Popter – firma care produce de peste 50 de ani centrale termice pe lemn si peleti, cu o calitate ireprosabila si garantie de 50 luni – a patruns si s-a extins in Romania prin Geo Instal.

Dintre produsele puse la dispozitia celor interesati fac parte: colectoare cu tuburi vidate, colectoare plane, centrale cu gazeificare pe lemn si peleti, centrale fara gazeificare, radiatoare, conducte solare, boilere (boilere pentru apa menajera, boilere bivalente, puffere, puffere cu schimbatoare din inox, boilere tank in tank), accesorii pentru cazane, accesorii pentru boilere si pentru panouri solare, cosuri de fum, vase de expansiune etc.

Incercam, de fiecare data, sa va oferim promotii lunare pe care le activam pe site-ul nostru www.cazanesiboilere.ro.

De asemenea, oferim pachete promotionale la panouri solare la care economisiti bani si primiti un produs gratuit.

Oferim, in acelasi timp, ori de cate ori este nevoie, sprijin tehnic si informativ prin reteaua de distributie pe care am creat-o si prin oameni specializati. Avem o retea de distributie eficienta, cat si oameni specializati in a va oferi informatii!

Va invitam sa accesati pagina noastra web pentru a afla toate detaliile privind gama noastra de produse.

 

Important!

TOATE PRODUSELE NOASTRE SUNT ACCEPTATE PENTRU PROGRAMUL CASA VERDE PENTRU CARE INTOCMIM SI DOSARE.

 

www.cazanesiboilere.ro

www.solarbayer.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 79 – martie 2012, pag. 62Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/03/18/geoinstal-economisirea-energiei-cu-echipamente-performante/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.