«

»

KOBER: Zertifikat+ un produs ecologic, testat de catre utilizatori

Share

La momentul lansarii pe piata, in 2010, am dorit sa aducem in atentia potentialilor utilizatori multiplele beneficii ale vopselei superlavabile de interior ZERTIFIKAT PLUS, precum:

• purifica aerul, distrugand rapid microbii din incaperile in care este aplicat, oferind cumparatorilor siguranta unui mediu sanatos, un timp indelungat;

• produs ideal pentru zugravi: usor de aplicat, cu putere de acoperire de la primul strat, garantand o pelicula alba, uniforma.

Doar simpla mentionare a beneficiilor produsului de catre producator nu este suficienta pentru castigarea increderii potentialilor sai clienti; din acest motiv s-au efectuat diverse teste, care sa certifice si sa garanteze utilizatorilor caracteristicile sale de exceptie. In acest sens, am avut in vedere, in primul rand, testarea eficientei produsului impotriva microbilor in institute cu traditie precum ISEGA Germania si ISHIZUKA din Japonia. Testele efectuate in laboratoarele mentionate au demonstrat ca aplicarea produsului reduce in proportie de 99,928% Staphylococcus aureus si de 99,998% Escherichia coli din aerul aflat in spatiile in care este folosit pentru zugravit, din primele 24 ore de la aplicare. Rezultatele celor doua teste sunt validate de catre insitutele mentionate si sunt disponibile oricarui utilizator pe site-ul firmei: www.kober.ro.

In 2011, calitatile produsului au fost recunoscute prin certificarea lui si ca produs ecologic, de catre Ministerul Mediului si Padurilor, care l-a analizat si i-a atribuit prin intermediul Comisiei Nationale pentru acordarea etichetei ecologice, eticheta EU Ecolabel: RO/07/2.

Clientii nostri, utilizatori casnici si meseriasi, care au primit pentru testare produsul ZERTIFIKAT PLUS in diversele campanii derulate de catre firma KÖBER, l-au apreciat* pentru:

• puterea mare de acoperire: este suficienta aplicarea lui intr-un singur strat daca se foloseste amorsa alba sau se aplica pe un glet de finisaj alb;

• gradul ridicat de alb: utilizatorii considerandu-l un produs foarte alb;

• efectul antimicrobian;

• efectul vizibil anti-mucegai: produsul impie­di­cand reaparitia mucegaiului in incaperile in care a fost aplicat si care erau afectate anterior de mucegai;

• aplicarea usoara: produsul se aplica si intinde usor, nu stropeste.

*aprecierea s-a realizat pe baza unui studiu intern al firmei KÖBER efectuat pe un esantion de 65 utilizatori casnici si 67 meseriasi.

 

Toate aceste calitati recomanda ZERTIFIKAT PLUS atat pentru spatiile de locuit cat si pentru cele cu destinatii speciale, cum sunt gradinitele, scolile, cabinetele medicale, spitalele, restaurante, farmacii etc.

Informatii suplimentare gasiti pe www.kober.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 79 – martie 2012, pag. 60Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2012/03/18/kober-zertifikat-un-produs-ecologic-testat-de-catre-utilizatori/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.